Tatini navijači!

Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 2 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida Ivana Vida Ivana Vida - 4 Domagoj i Ivana Vida - 3 Domagoj i Ivana Vida - 1 Domagoj i Ivana Vida - 2 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Ivana i Domagoj Vida +19 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Galerija

Hrvatska reprezentacija danas igra s Japanom, a svog supruga Domagoja Vidu došla je podržati i Ivana Vida sa sinčićem Davidom Vidom.

Hrvatska reprezentacija danas igra važnu utakmicu s Japanom, a svoje supruge došle su podržati i njihove bolje polovice.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida zajedno su od 2012. Atraktivna supruga Domagoja Vide nekoć je nizala uspjehe na izborima ljepote, no od tada se dosta promijenila, a estetske zahvate ne poriče

Okupljeni fotografi tako su na tribinama uspjeli uhvatiti i Ivanu Vidu, suprugu Domagoja Vide koju rijetko viđamo u javnosti, a s njom je na tribinama i njihov sinčić David Vida.

Ivana je za utakmicu odabrala traperice te hrvatski dres, a glavu je zaštitila i crvenom šiltericom. Maleni Vida također je nosio dres Vatrenih, a oni nisu jedini koji su za ovu utakmicu stigli u Katar.

Podsjetimo, David je na prošlom Svjetskom prvenstvu 2018. godine bio prava senzacija kad je nakon utakmice bos trčao po nogometnom terenu, a njegove fotografije obišle su svijet.

U Katru su danas i Iva Šarić koja je došla podržati Brunu Petkovića koji igra u prvom sastavu, Vanja Modrić te ostale dame koje plijene pažnju svojom pojavom gdje god se pojave.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fernanda Pavišić Rojas - 1 Fernanda Pavišić Rojas - 2 Fernanda Pavišić Rojas - 3 Fernanda Pavišić Rojas - 4 +15 Fernanda Pavišić Rojas - 5 Celebrity Ljepotici hrvatskog podrijetla oduzeta titula Miss Bolivije zbog skandalozne snimke koja je procurila u javnost

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +27 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Nasmiješeni Joško Gvardiol videom prije utakmice izbezumio obožavateljice: ''Moj budući muž''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene