optužena za rasizam

Ljepotici hrvatskog podrijetla oduzeta titula Miss Bolivije zbog skandalozne snimke koja je procurila u javnost

Fernanda Pavišić Rojas - 8 Fernanda Pavišić Rojas - 8 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fernanda Pavišić Rojas - 1 Fernanda Pavišić Rojas - 2 Fernanda Pavišić Rojas - 3 Fernanda Pavišić Rojas - 4 Fernanda Pavišić Rojas - 5 Fernanda Pavišić Rojas - 6 Fernanda Pavišić Rojas - 7 Fernanda Pavišić Rojas - 9 Fernanda Pavišić Rojas - 10 Fernanda Pavišić Rojas - 11 +9 Fernanda Pavišić Rojas - 12 Galerija

Fernandi Pavišić Rojas oduzeta je titula Miss Universe Bolivije zbog videa u kojem se ruga kolegicama.

Bolivijka hrvatskog podrijetla Fernanda Pavišić Rojas pobijedila je na izboru Miss Universe Bolivije 2022., no titula joj je oduzeta zbog skandaloznog ponašanja.

U javnost je procurio video u kojem se ruga drugim natjecateljicama, zbog kojeg je optužena za rasizam i diskirminaciju.

Fernanda se o svemu oglasila na svojem profilu na Instagramu.

"Odluka o oduzimanju krune Miss Bolivije apsolutno je nepravedna jer nikada nisam davala komentare, rasističke ili diskriminirajuće izjave prema bilo kome. Čini mi se nečuveno da u argumentima koje iznose o mojoj smjeni iz Gloria Promotionsa ponavljaju dokazano lažne optužbe, iste one kojima su obilovale društvene mreže uz uvrede i negodovanja na račun mene i moje obitelji. Također smatram da se radi vrlo negativan presedan za izbor za Miss Universe jer se titula oduzima osobi za djela koja nije počinila. Titula ljepote je prolazna, a život je više od krune. Ovi loši trenuci ostavljaju dobre lekcije koje će mi pomoći da rastem kao osoba i postignem sve ciljeve koje imam. Željela bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim svim ljudima i organizacijama koji su mi iskazali podršku u ovom vrlo teškom trenutku", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fernanda Pavisic (@fernandapavisic_)

Umjesto Pavišić, titulu Miss Bolivije ponijela je Maria Camila Sanabria Pereyra.

Inače, Fernanda je rođena i odrasla u Boliviji, a njezini predjed Hugo i prabaka Drina bili su s otoka Brača. Njezin šukundjed Nikola emigrirao je iz Hrvatske u Boliviju oko 1900. godine, a djed Roberto Pavišić, koji je rođen u Boliviji, bio je istaknuti član Hrvatske zajednice Cochabamba.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene