Ne viđamo je često

Iva Todorić nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, a za to je zaslužan muški dvojac koji je i druge Hrvatice naveo na izlazak

Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Slavko Midzor/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Iva Todorić - 7 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 4 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 Todorić Iva Todorić Domenica i Iva Todorić Iva Todorić (Foto: John Pavlish) +0 Iva Todorić i Aleksandar Šekuljica Galerija

Iva Todorić prisustvovala je modnoj reviji ELFS-a pa fotografijama dobro raspoložena pokazala srce.

Ivu Todorić dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada je među brojnim poznatima prisustvovala modnoj reviji brenda ELFS u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

Iva je na događanje stigla u crnoj odjevnoj kombinaciji koja joj je stanjila figuru, a sve je podigla šljokičastom torbicom i velikim naočalama s crnim okvirom.

Dobro raspoložena pozirala je za fotografe s vlasnikom ELFS-a Aleksandrom Šekuljicom, a zajedno su kameri rukama pokazali srce, koje joj je s vremenom postalo zaštitni znak te ga često koristi na društvenim mrežama.

Ovog lipnja Iva je ponovno objavila da njezin brat Ivica Todorić čeka djevojčicu sa svojom partnericom Milicom Mihajlović.

U ožujku 2020. godine osvanula je Ivina fotografija s misterioznim muškarcem koja je nastala u Beogradu, no ona od tada nije otkrila tko je.

O njezinu novom dečku počelo se pisati još 2019. godine nakon što je snimljena u društvu mlađahnog dečka na jahti kod otoka Visa, a već se tada nagađalo da je on iz Beograda.

Iva se u svibnju 2019. godine razvela od Hrvoja Balenta, s kojim je u braku provela 18 godina i s kojim ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Karleuša prošetala u prozirnom kombinezonu koji je istaknuo određene dijelove tijela, pa su posebno upadali u oči

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives užarila društvene mreže novom vrućom fotkom: ''San snova mi je da izgledam kao ti u tim godinama!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene