skromnije nego ikad

Iva Todorić proslavila 45. rođendan s tatom, a pohvalila se i poklonom od misterioznog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Todorić na Instagramu je objavila fotografije s proslave svojeg 45. rođedana.

I dok joj je na proslavi 40. rođendana goste zabavljao Miroslav Ilić, Iva Todorić svoj 45. proslavila je u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Miroslav Škoro i Ivica Todorić - 3 neočekivani duet Pogledajte trenutak kad je Miroslav Škoro zapjevao ''Sude mi'' s Ivicom Todorićem, evo što ih je to spojilo: "Ja sam imao drugu ideju, ali može"

Na Instagramu je objavila fotografije s nikad skromnijeg slavlja u kojima se pohvalila poklonima i čestitkama koje je dobila, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira s tatom Ivicom.

"Hvala svima koji ste mi slali čestitke i divne želje za moj rođendan. Svu ljubav koju svakodnevno širim u nekim danima u godini posebno osjetim kako vas dotiče, pa je tako jučer bio jedan od tih dana kad mi otvorite svoja srca i zahvalite", napisala je Iva na svom Instagramu i zaključila kako godine nisu važne, već su samo broj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

Za rođendan je dobila i tortu s porukom: "Nikad nemoj prestati biti ono što jesi. Volim te N.", za koju se pretpostavlja da joj je poslao misteriozni muškarac s kojim je pred kraj prošle godine uživala u Opatiji. Na Instagramu je tada objavila njihove zajedničke romantične fotografije na kojima je muškarcu prekrila lice te je tako ponovno potaknula nagađanja o svojem novom dečku.

"Šaljemo ljubav", poručila je Iva pored njihovih fotki, a istu poruku poslala je i u ožujku 2020. godine uz još jednu fotografiju s misterioznim muškarcem koja je nastala u Beogradu, i vjerojatno se radi o istoj osobi, no ona od tada nije otkrila tko je.

O njezinu novom dečku počelo se pisati još 2019. godine nakon što je snimljena u društvu mlađahnog dečka na jahti kod otoka Visa, a već se tada nagađalo da je on iz Beograda.

Iva se u svibnju 2019. godine razvela od Hrvoja Balenta, s kojim je u braku provela 18 godina i s kojim ima troje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene