''Prerano...''

Franka Batelić oprostila se od mladića koji je iznenada preminuo, zajednički kadrovi tjeraju suze na oči

Franka Batelić i Patrik Cvetko - 6 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 6 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić o Patriku Cvetku Franka Batelić i Patrik Cvetko - 8 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 7 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 6 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 5 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 4 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 3 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 2 Franka Batelić i Patrik Cvetko - 1 Patrik Cvetko - 11 +19 Patrik Cvetko - 10 Galerija

Franka Batelić oprostila se od mladog modela Patrika Cvetka, čija je tragična smrt šokirala Hrvatsku, a koji je glumio u jednom od njezinih spotova.

Pjevačica Franka Batelić podijelila je tužnu priču na Instagramu, na kojoj se uz fotografiju mladog modela Patrika Cvetka, koji je ovog tjedna tragično preminuo, oprostila od njega.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

''Prerano… Pretužno… Počivaj u miru'', napisala je Franka.

Ova vijest šokirala je nju i sve u Hrvatskoj i regiji, a Patrik je s Frankom i surađivao te glumio u jednom od njezinih spotova za pjesmu ''Plan B''.

''Prošlo je super, Franka je super, veliki profesionalac i baš mi je drago što sam to odradio'', rekao je tada Patrik nakon snimanja spota.

Veseli kadrovi iz spota tjeraju suze na oči, a smrt ovog mladića od 28 godina potresla je svijet poznatih.

Vijest o Patrikovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica na društvenim mrežama. S nepunih 19 Patrik se otisnuo u bijeli svijet, živio je diljem Europe, dvije godine u Aziji, a nakon toga adresa mu je dvije godine bila Los Angeles. Pred njim su pale i dvije najveće svjetske modne agencije, sve modne piste, brojni modni brendovi. Dvije godine karijeru je gradio u Los Angelesu, a onda se vratio u Zagreb, u kojem je na kraju i preminuo.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Jurešić, MasterChef - 1 Leo Jurešić, MasterChef - 2 Leo Jurešić, MasterChef - 3 Leo Jurešić, MasterChef - 4 +28 Leo Jurešić, MasterChef - 5 Celebrity Mladog Lea mnogi su vidjeli kao pobjednika MasterChefa, a nakon odlaska iz showa otkrio nam nešto što će obradovati njegove obožavateljice!  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene