Hoće li sve ići po planu?

Pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka u Zaglavama, na putu su da izreknu svoje sudbonosno da nakon brojnih ljubavnih brodoloma

Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi Nova TV 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 52 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 51 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 48 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 47 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 46 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 36 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 40 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 41 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 43 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 45 +25 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 44 Galerija

Sprema se veliko slavlje u Zaglavama jer Luce i Janko napokon će stati pred oltar!

Gledatelji "Kumova" imali su prilike u proteklim epizodama svjedočiti nizu velikih promjena koje su zahvatile Zaglave i sve mještane toga malog mjesta. Nakon loših vijesti i neočekivanog odlaska jednog od najistaknutijih ljudi u kraju – Stipana Macana (Milan Štrljić), šest mjeseci poslije mjestom se šire pozitivne i sretne vijesti. Općina ima velike planove za nadolazeću turističku sezonu, a braća Macan susreću se pred njihovom klupom i konačno mire sve nesuglasice koje su ih razdvajale.

Pogledaji ovo Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić u Kumovima želi odati počast ženama iz rodne Dalmatinske zagore: "One odrastaju u specifičnom društvenom okviru!"

No najveće veselje u mjestu donijet će vjenčanje Luce (Uršule Najev) i Janka (Momčilo Otašević), koji su na putu da svoje sudbonosno da izreknu nakon brojnih ljubavnih brodoloma. Taj posebni trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i toga šarmantnog mjesta Dalmatinske zagore.

Pogledaji ovo Proslava rođendana Ane Uršule Najev Celebrity Pogledajte kako glumci iz Kumova izgledaju kad se opuste, osvanule su snimke vesele rođendanske proslave na kojoj su se okupili!

Kako će izgledati taj predivni događaj, hoće li sve ići po planu ili će se, kako to uvijek biva u Zaglavama, nešto i zakomplicirati, ne propustite pogledati večeras u novim epizodama serije "Kumovi" na Novoj TV!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan - 12 Renata Lovrinčević Buljan - 11 +29 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Celebrity Mama mladog hajdukovca objavila je fotke s razuzdane proslave rođendana, s njom se zabavljala i još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mike Myers - 8 Mike Myers - 2 Mike Myers - 3 Mike Myers - 5 +16 Mike Myers - 6 Nekad i sad Pamtimo ga kao luckastog špijuna iz kultnih filmova, no od dana najveće slave dosta se promijenio, evo kako izgleda 22 godine kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene