Ništa nije kako se čini

Procurili dosad nepoznati detalji o odnosu princeze Diane i kraljice, bliska osoba miljenice naroda ne krije zabrinutost!

Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Princeza Diana i Michael Jackson - 2 Princeza Diana i Michael Jackson - 1 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 3 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 2 Princeza Diana Princeza Diana Princeza Diana i John Travolta - 3 Princeza Diana u Angoli +7 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Galerija

Bivši batler princeze Diana Paul Burrell oglasio se o novoj sezoni hit-serije "Kruna" i upozorio gledatelje na što moraju obratiti pozornost pri gledanju.

Najnovija sezone serija "The Crown" možda neće prikazati točan odraz i situacije iz života na kraljevskom dvoru, a na to je njezine gledatelje i javnost upozorio dugogodišnji batler pokojne princeze Diane Paul Burrell.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Danas 64-godišnji Paul, koji je više od dva desetljeća radio kao ispomoć u kraljevskom kućanstvu, oglasio se na svom profilu na Instagramu i rekao da je zabrinut zbog najnovije sezone koja prikazuje život članova kraljevske obitelji tijekom 90-ih, koji je često bio buran.

"Oni koji su svjedočili povijesti znat će da se verzija događaja u seriji može razlikovati od stvarnosti. Primjerice, princeza Diana bila je velika obožavateljica kraljice Elizbaete i Monarhije i podupirala ju je. U jednoj od poruka koje mi je napisala stajalo je da želi da Monarhija preživi i da je ona tu da bude kraljičina podrška", podijelio je između ostalog sa svojih 64 tisuća pratitelja Paul.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell)

U petoj seriji kontroverzne drame Imelda Staunton preuzela je ulogu kraljice, a australska glumica Elizabeth Debicki glumi Dianu. Usredotočujući se na sukob između princeze Diane i kralja Charlesa (tada princa od Walesa), nova serija će pokazati niz ne baš dobrih priča za imidž kraljevske obitelji.

Jedan od najkontroverznijih dijelova serije bit će usredotočen i na Dianinu smrt, čije su scene snimljene na ulicama Pariza gdje je izgubila život u tragičnoj nesreći, zbog čega su njezini prijatelji kritizirali ekipu zbog nedostatka suosjećanja.

Netflix je dolio ulje na vatru odbivši dodati izjavu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamjerne nisu činjenica nego fikcija.

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dianinu smrt, a jedan je navodno rekao: ''Čini se kao da je prijeđena granica.''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić - 3 Enis Bešlagić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 +8 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Celebrity Omiljeni glumac otpjevao kultnu pjesmu Tome Zdravkovića, pa postao hit na društvenim mrežama: "Bolje pjevaš od pola estrade!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput otkrila što je njezin Nenad napravio prvi put u životu, a poprilično je nevjerojatno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene