Osebujan čovjek

Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a jedan detalj na njemu se posebno isticao!

Jadranko Ključanin - 4 Jadranko Ključanin - 4 Foto: Sime Zelic/Pixsell

Zadarski modni mačak Jadranko Ključanin ponovo je snimljen u šetnji gradom u izdanju u kojem nije mogao proći nezamijećeno.

Jadranko Ključanin, poznatiji kao zadarski modni mačak, snimljen je u javnosti nakon dugo vremena.

Fotografi su ga ulovili u šetnji Kalelargom, i to u izdanju u kojem nikako nije mogao proći nezamijećeno.

U raskopčanom bijelom puloveru, poderanim trapericama, ekstravagantnim naočala, zanimljivim čizmama na potpeticu i sa smeđom kožnom jaknom u ruci, Jadranko je plijenio poglede prolaznika. 

Sa slušalicama u ušima, izgledao je kao da mu privučena pažnja ni najmanje ne smeta, dok se na njemu posebno isticala neobična frizura . 

Ocijenite outfit zadarskog modnog mačka.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No, ovo nije prvi puta da je u javnosti uhvaćen u istom bijelom puloveru. Prije godinu dana također je šetao ulicama Zadra u istoj vesti i sunčanim naočalama, a čini se da ova modna kombinacija zaista ne može proći nezamijećeno. 

Podsjetimo, dizajner i stilist Jadranko proslavio se početkom 2010-ih, kada je stekao i nadimak koji ga do danas prati. Javnosti je ponajviše bio zanimljiv zbog svojeg osebujnog stila odijevanja, a u to je vrijeme bio neizbježno lice svih društvenih događanja.

Pogledaji ovo Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

Zatim je neko vrijeme putovao Europom predstavljajući svoje kreacije, no na kraju se ipak vratio u rodni Zadar.

U doba najveće slave s javnosti je podijelio i svoju tužnu obiteljsku situaciju.

"Istjeran sam iz kuće na ulicu. Dijete je diglo ruku na mene. Nakon toga jednostavno sam se pokupio. Smetao sam", priznao je Jadranko 2012., nakon što već godinama nije bio u kontaktu s bivšom suprugom i njihove dvije kćeri.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Obožavatelji navalili na zadarskog 'modnog mačka'

"Unatoč neugodnom iskustvu želim im sve najbolje u životu. Žao mi je što su odabrale pogrešan put, ali ja ne mogu na to utjecati. Volio bih da je ispalo drugačije", zaključio je tada u nekoć popularnoj emisiji Red Carpet.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsina Khayrova - 4 Elsina Khayrova - 3 Elsina Khayrova - 1 Elsina Khayrova - 2 +29 Elsina Khayrova - 4 Zanimljivosti Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene