omiljeni štreberko!

Bio je zvijezda planetarno popularne serije, a gdje je danas? Bez jednog detalja potpuno drugačije izgleda, a evo što je u tajnosti proslavio!

Johnny Galecki - 17 Johnny Galecki - 17 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki - 5 Johnny Galecki - 4 Johnny Galecki - 3 Johnny Galecki - 2 Johnny Galecki - 1 Johnny Galecki - 6 Johnny Galecki - 26 Johnny Galecki - 25 Johnny Galecki - 24 Johnny Galecki - 23 +21 Johnny Galecki - 22 Galerija

Johnny Galecki proslavio se u ulozi Leonarda Hofstadera u ''Teoriji velikog praska'', a evo kako izgleda danas, nedavno je dobio i drugo dijete.

Sitcom ''Teoriju velikog praska'' svi su pogledali barem jednom u životu, a jedan od glavnih likova bio je i Leonard Hofstader kojeg je utjelovio Johhny Galecki.

Od posljednje sezone serije prošlo je pet godina, a prva sezona snimljena je još davne 2007. godine.

Johnny se i kroz seriju itekako mijenjao u razdoblju od 12 godina, a danas je potpuno druga osoba. Ima bradu, dulju kosu, a detalj bez kojeg je odmah drugačiji su i naočale koje u privatnom životu ne nosi.

Iako je ostao najpoznatiji po ''Teoriji'', glumio je u još nekoliko serija i filmova, ali nijedna nije ostvarila toliko uspjeh.

Jeste li gledali ''Teoriju velikog praska''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Što se tiče privatnog života, Galecki je vrlo sretna osoba. Ovih dana medijima se proširila vijest kako je dobio svoje drugo dijete, a vijesti su on i partnerica Morgan otkrili za jedan magazin. U svojoj kući pozirali su za Architectural Digesta, a otkrili su kako su dobili kći i nazvali ju Onna Evelena. Datum vjenčanja nisu otkrili, kao ni kada je kćer rođena, ali je magazin napisao da je Morgan bila trudna u vrijeme snimanja i da je dijete rođeno brzo nakon. Bračni par također je pozirao s Johnnyjevim četverogodišnjim sinom, Averyjem, kojeg ima s bivšom djevojkom Alainom Meyer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki)

Johnny je kupio kuću u Nashvilleu 2018., godinu dana prije završetka ''Teorije velikog praska''. Godine 2020. Johnny se preselio iz Los Angelesa u Nashville, neposredno prije početka pandemije Covid-19.

Prije preseljenja živio je u Kaliforniji 30 godina.

S bivšom djevojkom prekinuo je u studenom 2020. godine. Vezu s Morgan u početku je krio, a prvu fotografiju podijelili su u siječnju 2023.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki)

Mnogima je poznato da je u seriji njegova ljubav bila Penny, koju je utjelovila Kaley Cuoco, a i njih dvoje bili su par u stvarnom životu od 2008. do 2010. godine. Ipak, vezu nisu uspjeli održati, a i Kaley je danas pronašla sreću s partnerom Tomom Pelphreyem, a prošle godine rodila im je i djevojčicu Matildu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 +27 Indira Levak - 1 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 5 Jenna Ortega - 3 +18 Jenna Ortega - 5 Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene