vrući prizori

Salma Hayek kao od majke rođena: Pohvalila se fotografijama na kojima se gola valja po krevetu!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 5 Salma Hayek i Valentina Pinault - 1 Salma Hayek i Valentina Pinault - 2 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 +19 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek objavila je svoje fotografije iz mlađih dana, na kojima je potpuno gola.

Glumica Salma Hayek (57) na društvenim mrežama prisjetila se mlađih dana fotografijama na kojima je potpuno gola.

"Kažu da ne treba gledati unatrag, ali ponekad je to najbolji pogled", napisala je uz fotke na kojima zavodljivo pozira na krevetu, a vrući prizori izazvali su pravu pomutnju među obožavateljima legendarne ljepotice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Najljepša osoba na svijetu", "Boginja", "Predivna bila i ostala", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Salma Hayek kao glumica vam je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Salma i danas svojo pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najseksi glumica u Hollywoodu. Svojim zanosnim oblinama rado se hvali na društvenim mrežama, a ističe ih i u svim svečanim prigodama.

Što se tiče njezina privatnog života, u sretnom je braku s francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom, s kojim ima kćer Valentinu.

Pogledaji ovo Penelope Cruz i Salma Hayek Nekad i sad Šuškalo se da su više od prijateljica, a evo zašto sada opet svi pričaju o ovim bezvremenskim ljepoticama!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene