sad su oboje slobodni

Nekad su bili jedan od najljepših holivudskih parova, a svi se pitaju koja je poanta ovog njegova poteza na društvenim mrežama

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 5 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 4 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 3 Ava Phillippe (Foto: Profimedia) +14 Reese Witherspoon - 5 Galerija

Ryan Phillippe na društvenim mrežama prisjetio se braka s Reese Witherspoon.

Glumci Ryan Phillippe i Reese Witherspoon svojevremeno su slovili kao jedan od najljepših holivudskih parova.

Bili su u braku sedam godina i zajedno su dobili dvoje djece, a Ryan se sada prisjetio vremena dok su još bili mladi par.

"Bili smo zgodni i natopljeni tjeskobom kasnih 90-ih", napisao je uz fotografiju s Reese koju je objavio u pričama na Instagramu.

Koje su bile točne namjere iza Ryanova poteza, zna samo on, no svakako je zanimljivo spomenuti da je Reese odnedavno opet slobodna žena jer se razvela i od drugog supruga Jima Totha, i to nakon 12 godina braka. Koliko je poznato, ni u Ryanovu životu trenutačno ne postoji nitko poseban.

Podsjetimo, Ryan i Reese upoznali su se na proslavi njezina 21. rođendana 1998. godine, a ona je jednom prilikom otkrila što mu je rekla kad ga je prvi put vidjela.

"Ne znam što me spopalo u tom trenutku, možda sam bila previše popila. Rekla sam Ryanu da mislim kako mi je on rođendanski poklon. Njemu je to bilo laskavo, a sada kada se sjetim toga, umrem od srama", ispričala je glumica.

Brzo su počeli živjeti skupa, a na početku veze zajedno su glumili i u filmu "Okrutne namjere".

Vjenčali su se 5. lipnja 1999. godine u američkom Charlestonu, a Reese je na vjenčanju bila u šestom mjesecu trudnoće. Ubrzo je na svijet stigla njihova kći Ava, a 2003. godine dobili su i sina Deecona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan (@ryanphillippe)

No dok su se u javnosti predstavljali kao savršen par, stvarnost je bila daleko od toga.

Reese i Ryan počeli su se sve više udaljavali, zbog čega su 2002. godine krenuli na terapije za parove, no ni to im nije pomoglo spasiti brak i 2006. su objavili da se razvode. U zajedničkoj izjavi tada su istaknuli da će se i dalje skupa brinuti zajedno o svojoj djeci, no da oni kao par ne mogu dalje. Kasnije se ispostavilo kako je njihovu braku najviše presudilo to što su se vjenčali mladi.

"Nekad moraš upoznati sam sebe da bi mogao biti dobar drugima", rekla je Reese u intervjuu prije nekoliko godina te je dodala kako se udala s 23 i dobila dvoje djece do 27. godine.

Bivši glumački par i danas je u dobrim odnosima zbog djece. Zajedno slave njihove rođendane i druge važne događaje te dijele i zajedničke fotografije.

Pogledaji ovo Reese Witherspoon - 3 Celebrity Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Pogledaji ovo Reese Witherspoon Celebrity Prizor koji je mnoge zbunio na prvu, tko je mama, a tko kći? Fotografija glumačke zvijezde i njene nasljednice pravi je hit na internetu!

Pogledaji ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Celebrity Otkriven pravi razlog razvoda omiljene plavuše, a šuška se i da je mjesecima živjela odvojeno od muža

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Karleuša Jelena Karleuša Severina - 6 Severina - 2 +25 Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Ben Affleck smrknuta lica stigao na zabavu svoje kćeri, a ono što je nosio u ruci mnoge je zabrinulo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene