Neka stara vremena

Isplivala Sevkina fotografija s početka 2000-ih, rijetko je viđena u ovako opuštenoj atmosferi, a društvo su joj pravila dobro poznata lica

Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković Tea Cimas/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Novković Severina Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina Severina Severina - 6 +20 Severina - 8 Galerija

Na društvenim je mrežama osvanula fotografija snimljena prije dvadesetak godina, a na kojoj Severina pozira s Borisom i Đorđom Novkovićem.

Severinin hit "Ko je kriv" koji je snimila davne 2002. godine s Borisom Novkovićem i danas se često emitira u radijskom eteru i njihovi obožavatelji ga pamte od riječi do riječi, a ovih su se dana imali priliku podsjetiti kako su tada izgledali.

Pogledaj i ovo Severina - 4 A onda... Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

Na profilu na Instagramu naziva "Estradni muzički vremeplov" osvanula je fotografija na kojoj Severina i Boris poziraju dobro raspoloženi i opušteni u društvu njegova pokojnog oca Đorđa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

U javnosti su se nedavno pojavile i fotografije s koncerta na kojem je Boris slavio 20. obljetnicu karijere i to 2006. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a na kojem je zapjevala i Severina. Zablistala je tada u elegantnom, ali seksepilnom izdanju i odabrala dugu svilenu haljinu s prorezom i dekolteom, u kojoj nije imala problema s kretanjem, pa se u njoj spustila čak do čučnja.

Te joj je večeri podršku došao dati i njezin tadašnji dečko, poduzetnik Mate Čuljak, u kojeg se zaljubila u jesen 2005. godine, a fotografije su izazvale veliko zanimanje domaće javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene