Posebna prilika

Isplivale Sevkine fotke iz 2006. godine, u haljini s prorezom spuštala se do poda, a pratio ju je i tadašnji dečko!

Severina Severina Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković Mate Čuljak, Edvin Softić i Kemal Monteno Severina Severina Vučković - 3 Severina - 3 Severina - 3 +20 Severina - 8 Galerija

Severina je davne 2006. nastupila na slavljeničkom koncertu Borisa Novkovića, a sada su se pojavile fotografije snimljene te večeri.

Severina je tijekom svoje dugogodišnje i uspješne karijere često mijenjala imidž, a sada su se pojavile fotografije koje su na podsjetile na to kako je izgledala davne 2006. godine na jednom od nastupa.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina je tom prilikom nastupila na koncertu svoga kolege Borisa Novkovića, koji je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog slavio 20 godina karijere, a zablistala je u elegantnom, ali seksepilnom izdanju. Odabrala je dugu svilenu haljinu s prorezom i dekolteom, u kojoj nije imala problema s kretanjem, pa se u njoj spustila čak do čučnja.

Te joj je večeri podršku došao dati i njezin tadašnji dečko, poduzetnik Mate Čuljak, u kojeg se zaljubila u jesen 2005. godine.

Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza vjenčanje su odgodili. Ipak, nakon nešto više od godinu dana veze par je prekinuo.

"Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba", objasnila je tada pjevačica za domaće medije. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..." ž

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke Brooke Burke Brooke Burke - 3 Brooke Burke - 1 +2 Brooke Burke - 2 Celebrity Ima 51 godinu i besprijekorno tijelo o kakvom sanja većina žena, a sada je konačno otkrila u čemu se krije njezina tajna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene