Trenuci za pamćenje

Pogledajte kakav su show Maja Šuput i njezin zgodni partner napravili u Splitu prije 15 godina, doslovno su pomeli plesni podij!

Maja Šuput i Ištvan Varga Maja Šuput i Ištvan Varga Miranda Cikotic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Ištvan Varga Maja Šuput i Ištvan Varga Maja Šuput, Marko Grubnić, Nikolina Pišek Matija Vuica, Nikolina Pišek, Marko Grubnić, Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Ištvan Varga prije 15 godina natjecali su se u showu "Ples sa zvijezdama", a tada su nastupili i na reviji Matije Vuice u Splitu.

Pjevačici Maji Šuput sve u čemu se okuša polazi od ruke, pa je tako uz glazbenu karijeru pokrenula i vlastiti brend, ostvarila se i kao voditeljica, a svake nedjelje gledamo je i kao članicu žirija u showu "Supertalent".

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Šuput se 2007. godine natjecala i u "Plesu sa zvijezdama", u kojem je pokazala zavidne plesne vještine, a sa svojim partnerom i mentorom iz showa, plesačem Ištvanom Vargom, tada je nastupila i na reviji Matije Vuice u Splitu.

Fotografije s tog događaja sada su se ponovno isplivale iz prošlosti, a Maja i Ištvan tada su doslovno pomeli plesni podij, odnosno, u ovom slučaju, modnu pistu.

"Bilo je to davno, međutim i dandanas pamtim što sam sve radila i koliko sam vremena provodila u dvorani. Moj partner u plesu bio je potpuno jednako ambiciozan kao i ja, što znači da smo ulagali golemi trud da imamo što bolje rezultate, da pometemo konkurenciju. Ispala sam u polufinalu, nastupila sam u finalnoj verziji. Dandanas to iskustvo pamtim kao jedno od najtežih. Vježbanja traju satima i tako svaki dan, naročito kad uđete kasnije u drugi krug natjecanja, kad plešete dva plesa iste večeri. Tako da pamtim to kao iskustvo u kojem zaista satima vježbaš i odričeš se svega, sve podrediš tome, a s druge strane kad dobiješ aplauz i dobre bodove, sve se to vrati i isplati. Sjećam se da sam se najviše trudila dobro plesati engleski valcer jer je on bio tehnički jako zahtjevan, a tada se u showu ocjenjivala tehnika. Jako dugo sam se pripremala da mi taj engleski valcer bude u potpunosti natjecateljski točan. Dobili smo četiri desetke za njega i prvi put smo plakali od sreće", prisjetila se jednom prilikom za DNEVNIK.hr Šuput, koju smo u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" gledali u ulozi voditeljice.

Kako je Maja izgledala i plesala prije 15 godina te s kim se još družila na događaju koji je okupio brojna poznata lica, pogledajte u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin, MasterChef - 1 Luka Marin, MasterChef - 2 Luka Marin, MasterChef - 3 Luka Marin, MasterChef - 4 +19 Luka Marin, MasterChef - 5 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević +9 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević prvi put javno progovorila o teškom periodu koji je prošla: "Čekala sam dobrih 15 godina da otvorim tu temu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene