u kockastom dresu

Davno prije nego što je postao predsjednik Hrvatske bio je strastveni navijač, utakmice je pratio okružen poznatim ljepoticama

Zoran Milanović Zoran Milanović Provjereno 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović +0 Zoran Milanović Galerija

Pogledajte kako je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović bodrio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu 2008. godine.

Prije nego je postao premijer, a zatim i predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović bio je strastveni navijač naše nogometne reprezentacije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vatreni - 1 U iščekivanju polufinala! Velik dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju: Pogledajte razgovore s našim reprezentativcima i motivacijske pjesme za navijanje!

Sada su isplivale fotke iz 2008. godine kada je bodrio Vatrene tijekom Europskog prvenstva koje se tada održavalo u Austriji i Švicarskoj.

Milanović je tada navijao s tribine stadiona Ernst Happel u Beču, okružen poznatim ljepoticama. Na fotkama se iza njega mogu vidjeti supruga Darija Šimića, Jelena i sada već bivša supruga Nike Kranjčara, Simona Fistrić.

Utakmice koje nije mogao pratiti s tribina, gledao je u Splitu uz pivo i odjeven u poznati hrvatski dres.

Milanović je tada bio na čelu SDP-a, a dvije godine kasnije je postao hrvatski premijer, da bi u veljači 2020. preuzeo ulogu predradnika države.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene