ovo zvuči jako loše

Pamtimo ga kao grubijana iz "Sam u kući", a čini se da je u stvarnom životu samo gori i prolazi kroz teško razdoblje

Devin Ratray - 7 Devin Ratray - 7 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Devin Ratray - 3 Devin Ratray - 2 Devin Ratray - 1 Devin Ratray - 4 Devin Ratray - 6 Devin Ratray - 7 Devin Ratray - 8 +0 Devin Ratray - 5 Galerija

Devin Ratray iz "Sam u kući" hitno je hospitaliziran dok mu se sudi za fizički napad na bivšu djevojku.

Zvijezda filmske franšize "Sam u kući" Devin Ratray, koji se zapravo proslavio ulogom Buzza McCalistera, hospitaliziran je i to usred suđenja za obiteljsko nasilje.

47-godišnji glumac, najpoznatiji po ulozi zlog starijeg brata Kevina McCallistera u omiljenom filmu iz 1990. godine u kojem je glumio s Macaulayjem Culkinom, bio je u kritičnom stanju, no u međuvremenu je otpušten iz bolnice i vratio se kući odmarajući se prema uputama liječnika, što je za TMZ potvrdio član njegove obitelji.

Devin je u prosincu 2021. godine bio uhićen pod optužbom za obiteljsko nasilje nakon što je navodno htio zadaviti svoju djevojku u hotelskoj sobi u Oklahomi. Navodno se naljutio na nju dok su pili u baru nakon što nije tražila novac za njegova dva autograma od dviju obožavateljica koje su ga tamo prepoznale. Svađa se zatim nastavila u hotelskoj spavaćoj sobi gdje je navodno postao nasilan i pokušao ju je zadaviti.

Volite li film ''Sam u kući?''

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Žrtva je imala problema s disanjem dok ju je davio i dok joj je optuženikova ruka bila na ustima", navodi se u sudskim dokumentima, prenosi Daily Mail.

Ratray joj je navodno rekao i "ovako se umire" dok ju je nastavio gušiti, a djevojka ga je tada ugrizla za ruku dok je vrištala i molila za pomoć, nakon čega je navodno prestao s gušenjem, ali ju je počeo žestoko udarati.

Pogledaji ovo Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 9 Zanimljivosti Evo zašto Macaulay Culkin zapravo nije glumio u trećem nastavku kultnog filma "Sam u kući", mnogi su ga zbog toga krivili!

Žrtva je pronađena s višestrukim ozljedama, uključujući modrice ispod lijevog oka, tragove ispod desnog oka, tragove iznad lijeve strane usne, modrice na prsima i s bolovima u ruci, prema KFOR-u.

Par je nakon toga prekinuo, a Devin se sam predao policiji koja ga je obradila. U međuvremenu je pušten iz pritvora nakon što je položio jamčevinu od 25 tisuća dolara i negira optužbe, prenosi Fox News.

"Gospodin Ratray poriče da je ikada digao ruku na nju", izjavio je tada glumčev odvjetnik Scott Adams.

Inače, osim u originalnim filmovima "Sam u kući" , Devin se pojavio i u najnovijem nastavku franšize koji je objavljen 2021. godine pod nazivom "Home Sweet Home Alone" na streaming servisu Disney+.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump - 2 Melania Trump - 1 Amalija Knavs i Melania Trump Donald i Melania Trump +22 Melania i Donald Trump Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene