nije se ništa promijenio!

Ovako je 2012. godine uživao i izgledao naš proslavljeni glumac koji je zbog jednog detalja na sebi mnoge podsjetio na holivudskog kolegu!

Goran Višnjić na odmoru 2012. - 2 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 2 Damjan Tadic / CROPIX 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić na odmoru 2012. - 3 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 1 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 8 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 7 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 6 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 5 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 4 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 3 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 2 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 1 +24 Goran Višnjić - 5 Galerija

Goran Višnjić rijetko se pojavljuje u javnosti, a ne otkriva ni gdje ljetuje sa svojom obitelji, ali zato su tu fotografije iz 2012. godine kad je na jedrenjaku uhvaćen pokraj otoka Hvara.

Naš glumac Goran Višnjić jedan je od najuspješnijih u našoj državi te svoju karijeru gradi i u Hollywoodu, ali svoj privatan život rijetko pokazuje.

U javnosti se gotovo nikad ne pojavljuje, a iako bi to mnoge zanimalo, Goran ne otkriva niti gdje ljetuje tijekom ljetnih godišnjih odmora.

Međutim, iz arhive su izvučene fotografije iz 2012. godine kada je na otoku Hvaru uživao s obitelji, a fotografi su ga uhvatili na jedrenjaku Jutarnja Zvijezda. Višnjić je fotografe primijetio, ali nije se previše obazirao, a tada je palubom prošetao u crnim kupaćim gaćama i pokazao svoj čvrst torzo te porazgovarao s kapetanom broda.
Nosio je i sunčane naočale kojima je neodoljivo podsjećao na slavnog glumca Toma Cruisea.

U našoj galeriji pogledajte kako je to izgledalo.

Podsjetimo, Goran je u braku s Evom Višnjić, a zajedno imaju dvoje djece, sina Vigu, kojeg im je rodila surogat-majka, te kćer Vivien, koja je posvojena 2013. godine. Višnjić ima i još jednu kćer Ivanu, koju je dobio izvan braka s Mirelom Rupić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene