promijenila životne navike

Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

Mirta Zečević kao Saška - 3 Mirta Zečević kao Saška - 3 Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 Mirta Zečević kao Saška - 4 Mirta Zečević - 3 Mirta Zečević - 4 Mirta Zečević - 5 Mirta Zečević - 4 Mirta Zečević - 2 +3 Mirta Zečević - 1 Galerija

Mirtu Zečević svi pamte kao Sašku iz serije ''Najbolje godine'', a evo čime se bavi i kako izgleda danas nakon dugo godina.

Serija ''Najbolje godine'' emitirala se od 2009. do 2011. godine na Novoj TV, a jednu od najupečatljivijih uloga igrala je glumica Mirta Zečević.

Mirta je utjelovila Sašku Jaklinac, bivšu prostitutku koja se u selo vratila kako bi se brinula o svojoj kćeri Emi.

Njezin lik na obrazu je imao veliki ožiljak s kojim ju je bilo nemoguće ne primijetiti, a u to vrijeme Mirta je bila jedna od najpoznatijih glumica u Hrvatskoj. Ipak, svoj je život odlučila zadržati podalje od javnosti te se nikad nije previše isticala, a evo gdje je danas.

Mirta je glumica zagrebačkog HNK-a, a svoj glas posudila je za brojne sinkronizirane crtiće. No osim angažmana u kazalištu, glumica se itekako posvetila miru u vlastitom životu.

2021. godine, Mirta je za Gloriju otkrila da se preselila iz grada u okolicu Sljemena, a tamo sa kćeri Klarom i psićem Bibom živi u drvenoj kući koju je kupila prije dvadeset godina.

Njezinu kuću okružuje zelenilo, a Mirta se brine o vrtu i vinogradu koji je sama preuredila.

"Kada sam kupila zemljište, bila je to šikara sa starim vinogradom, a sad su tu smokva, oskoruša, trešnja, višnja, orah, jabuka, čempresi… Imam i mali povrtnjak", rekla je Mirta za Gloriju.

"Niti jedan posao mi ne pada teško, no sretna sam što sam smanjila broj televizijskih snimanja. Što sam starija, to mi više odgovara boravak kod kuće", dodala je.

A kako izgleda danas i koliko se od serije promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +25 Igor i Antonina Mešin Nekad i sad Rijetka fotografija Igora Mešina sa suprugom, koju vješto skriva od javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina +22 Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene