tad je bio 18-godišnjak!

Pamtite li kako je Siniša Vuco izgledao 1989. godine kad je bio u sastavu Vatrene ulice? Svom zaštitnom znaku uvijek je bio vjeran!

Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 5 Siniša Vuco - 4 Siniša Vuco - 3 Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica i Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco - 2 +18 Siniša Vuco - 1 Galerija

Evo kako je Siniša Vuco izgledao u mlađim danima, uvijek je bio vjeran svom zaštitnom znaku, dugoj kosi koju godinama nije šišao.

Nedavno je na YouTubeu isplivala snimka hrvatskog pjevača Siniše Vuce u izdanju u kojem je ga je rijetko tko imao priliku vidjeti, a snimka je iz vremena kada je Vuco bio pjevač rock-benda Vatrene ulice.

Na snimci je Siniša Vuco bio glavni za mikrofonom, dok su svirali Goran Pinterić Pinta na gitari, Dražen Pfeiffer na klavijaturama, Milan Cojić Coja na bas gitari i Elvis Katić na bubnjevima, piše net.hr.

Bend je održao koncert u Splitu usred bijela dana, a pratili su ih deseci mladih kojima su u to vrijeme Vatrene ulice bile idoli.

Na svom Instagramu i sam je podijelio neke fotografije iz mladosti i iz koje su godine, a odmah je vidljivo da je oduvijek imao svoj zaštitni znak – dugu kosu, koju je ošišao tek sredinom 2000-ih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

U vrijeme Vatrenih ulica' Vuco je imao oko 18 godina, a da će njegovo ime biti jedno od najpoznatijih na estradi, Siniša tada nije ni slutio.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju Vuco je najavio izdavanje albuma koji je nazvao ''Vuco prije Vuce'', a rekao je kako će on biti skup njegovih ranijih radova.

"Odlučio sam publiku počastiti i s bonus CD-om 'Vuco prije Vuce'. Vidio sam da ljudi vole pjesme mog nekadašnjeg benda Vatrene ulice, pogotovo 'Ljubavi odlazi', a tu je i 'Domovino' iz 1991. Obje će se naći na tom albumu s pjesmama od 1989. do 1992., do objave mog prvog soloalbuma. Među njima i pjesma 'Moj je život rock'n'roll', koju sam 1989., u trećem razredu srednje, snimio s pokojnim Dinom Dvornikom. Zaboravio sam i da postoji, baš kao što sam bio zagubio pjesme iz 2008. s Arsenom Dedićem. Lani sam ih pronašao", ispričao je Vuco.

Pogledaji ovo Siniša Vuco - 4 inMagazin Vuco se vratio iz Venezuele i otkrio što mu tamo najviše nedostaje: ''O Bože dragi, nemojte to molim vas staviti!''

Podsjetimo, Vuco se nedavno kratko vratio u Hrvatsku iz Venezuele, u kojoj uživa.

''Odmaram se najviše. Šetam, razmišljam. Otkad sam tamo, više se bavim filozofijom nego glazbom. Ja kažem za sebe da sam filozof, glazbenik, a pomalo i psiholog. To je ludilo. Najviše analiziram sebe'', rekao je Vuco.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Neočekivani obrat u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, priča je dobila novi nastavak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene