samozatajna jelena

Siniša Vuco već tri desetljeća voli istu ženu, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

Siniša Vuco Siniša Vuco Željko Lukunić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco Jelena Vuco Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco Jelena Vuco Brigita i Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco - 3 Siniša i Jelena Vuco - 1 +10 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Galerija

Supruga Siniše Vuce, Jelena Vuco, rijetko se pojavljuje u javnosti, a u braku su već 27 godina i zajedno imaju troje djece.

Naš pjevač Siniša Vuco rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Jelenom, koju je upoznao prije više od tri desetljeća, a u braku su 27 godina.

Sada je isplivala jedna njihova fotografija iz 2005. godine, kada su zajedno prisustvovali izboru za Kraljicu Hrvatske, na kojem je tada pobijedila Tina Katanić.

Vuco i supruga pozirali su zagrljeni, a fotografiju pogledajte u galeriji.

Jelenu smo posljednji put imali priliku vidjeti u javnosti početkom ove godine, kada je s kćeri Brigitom snimljena na zagrebačkoj špici, a prije toga Vuco je na svojem profilu na Instagramu podijelio i jednu njihovu zajedničku fotografiju s koncerta Guns N' Rosesa u Münchenu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

Mnogi njegovi pratitelji tada su zaključili da Jelena s godinama izgleda samo sve bolje te su joj uputili brojne komplimente.

Inače, Jelena i Vuco osim Brigite imaju još i kćer Katarinu te sina Vilibalda. Brigita i Vilibald krenuli su očevim glazbenim stopama, a Katarina se ne bavi glazbom i živi daleko od očiju javnosti.

"Oni su prije bili svi u sportu, Moja starija kći Katarina prva je počela malo gitaru sviruckati. Počela je svirati za sebe, ona se ne voli javno eksponirati ni u čemu. Brigita isto voli malo više pisati pjesme nego pjevati, ali ispalo je dobro", ispričao nam je Siniša na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Vuco ima još i sina Luku iz prethodnog braka, a ženio se sveukupno tri puta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene