Uništila izgled i karijeru

Što si je ova žena napravila s licem? Njezine nove fotografije izazivaju zgražanje, a pogledajte kakva je slatkica nekoć bila!

Danniella Westbrook Danniella Westbrook Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook Danniella Westbrook Danniella Westbrook Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +1 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Galerija

Danniella Westbrook snimljena je na plaži u Portugalu, gdje se oporavlja od operacije rekonstrukcije lica.

Nekad popularna britanska glumica Danniella Westbrook (49) posljednjih godina ne prestaje šokirati javnost svojom pojavom.

Pogledaj i ovo Danniella Westbrook - 3 Ovo je užas! Nekoć omiljena slatkica šokirala uznemirujućim fotografijama posljedica brojnih zahvata, detalji koje je podijelila doista su stravični!

Sada su je paparazzi snimili na plaži u Portugalu, gdje je plijenila pažnju svojim bujnim dekolteom, ali i licem, koje je uništila operacijama i drogama.

Danniella se u Portugalu oporavlja od niza zahvata kojima se nedavno podvrgnula u Turskoj, i to kako bi očajnički pokušala popraviti svoje uništeno lice. Bila je na zatezanju lica, liposukciji obraza i usana, presađivanju masnoće na bradi i operaciji linije čeljusti, a sve to nakon što joj je lice počelo propadati zbog prekomjerne upotrebe droga, o kojima je bila teško ovisna prije dvadesetak godina.

"Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživjela je nestvarna, najstrašnija posljednjih nekoliko dana. Osjećam se kao imam rupu u glavi, doslovno", napisala je bila u jednoj od svojih priča koje je objavila na profilu na Instagramu.

Kad se prvi put probudila nakon dugotrajne operacije, rekla je da je izgledala kao da je odradila deset rundi u ringu s Tysonom Furyjem.

Rekonstrukcija joj je bila želja već sedam godina, ali nije uspjela pronaći kirurga koji bi je operirao jer joj je septum potpuno uništen.

"Bila sam jako uplašena. Moja mama i moj sin Kai bili su stalno na telefonu. Prije odlaska sam napisala oporuku, a moj sin je izvršitelj. Srećom, još sam ovdje, izgledala sam kao da sam prošla deset rundi s Tysonom Furyjem. Ali oteklina je brzo splasnula i zadovoljna sam rezultatima", izjavila je za The Sun.

Sada je u fazi oporavka i protiv bolova smije uzimati samo ibuprofen i paracetamol jer bi bilo koji jači lijek mogao biti okidač za njezinu prošlu ovisnost o kokainu.

Na vrhuncu ovisnosti navodno je uzimala do pet grama kokaina dnevno, a na drogu je potrošila blizu 250 tisuća funti.

Na odvikavanju je bila nekoliko puta, a potpuno se očistila tek 2021. godine.

Danniella je nekoć bila prava slatkica i glumila je u popularnoj seriji "EastEnders", u kojoj se pojavila 1990. godine u dobi od samo 16 godina. No, kada se 1996. godine vratila na set serije, dobila je otkaz zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti i incidenata koje je uzrokovala. Nakon toga imala je još nekoliko prilika za povratak glumi, no svaku je uprskala.

Kako je Daniella izgledala prije nego što se operacijama i drogama dovela do neprepoznatljivosti, pogledajte u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Joseph Baena Joseph Baena +19 Joseph Baena Zanimljivosti Bilo je neugodno gledati kako su se kćeri poznatog snagatora ponašale prema njegovu izvanbračnom sinu: "Razmažena bogata djeca!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović i Frane Barbieri +14 Vanja Halilović Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se figurom u badiću, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene