grozne posljedice

Nekoć omiljena slatkica obožavala je plastične operacije koje su je na kraju unakazile, sada se boji za svoj život

Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +0 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Galerija

Danniella Westbrook sprema se za pet operacija kojima će pokušati spasiti svoje lice, a plastične operacije koje je prije obožavala ostavile su veliki trag na njezinu izgledu.

Britanska glumica Danniella Westbrook poznata je po pojavljivanju u seriji "EastEnders", ali je dodatnu pažnju javnosti privukla i čestim odlascima na estetske zahvate i operacije. Sada je priznala kako se boji da će umrijeti na operacijskom stolu, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Danniella Westbrook - 3 Ovo je užas! Nekoć omiljena slatkica šokirala uznemirujućim fotografijama posljedica brojnih zahvata, detalji koje je podijelila doista su stravični!

48-godišnja Westbrook sprema se za čak pet operacija kojima bi trebala spasiti svoje lice. "Kada sam bila mlađa obožavala sam plastične operacije. Šest puta sam bila pod nož zbog operacije grudi i mislila sam da sam nepobjediva. No, sada kada idem na operaciju uvijek se pomolim za to da se nakon anestezije i probudim", iskrena je bila glumica.

"Kada ste malo stariji, shvatite kojim ste se sve rizicima izložili. Znam da sam u dobrim rukama liječnika i radim sve samo da mi bude lakše", ispričala je. Na operaciju ide kako bi joj dio rebra presadili u lice kako joj jagodična kost ne bi potpuno propala.

Prošloga tjedna prošetala je s povezima na licu, a pred njom je još nekoliko operacija koje bi joj trebale spasiti život.

Dannielline operacije su uslijedile nakon što se zaklela da će preokrenuti svoj život 2021. godine nakon godina zlouporabe droga i i alkohola, a otkako se zavjetovala, glumica se čini sretnijom i zadovoljnijom nego ikad.

U intervjuu iz 2018. godine otkrila da joj propadaju obrazi i da umjesto zubi ima vijke koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i lijeva strana lica joj je potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile.

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostarjeti puno brže zbog droga, no ovo mi nije trebalo", zaključila je tada.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) +7 Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Celebrity Ponosno je stao uz svoju 39 godina mlađu suprugu te još jednom dokazao da im zli jezici ne predstavljaju problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene