a sad šokira izgledom!

Iznenadit ćete se kad vidite kako je ova žena izgledala prije operacija koje su joj uništile lice!

Danniella Westbrook Danniella Westbrook Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +1 Danniella Westbrook Galerija

Danniella Westbrook snimljena je nakon operacije rekonstrukcije lica kojoj se podvrgnula u Turskoj.

Nekad popularna britanska glumica Danniella Westbrook snimljena je u plavom bikiniju na jednoj plaži u Portugalu kamo se otputila na oporavak nakon velike operacije rekonstrukcije lica.

Pogledaj i ovo Danniella Westbrook - 3 Ovo je užas! Nekoć omiljena slatkica šokirala uznemirujućim fotografijama posljedica brojnih zahvata, detalji koje je podijelila doista su stravični!

49-godišnja Danniella nedavno je imala niz zahvata u Turskoj i to kako bi očajnički pokušala spasiti svoje lice ili barem ono što je od njega ostalo. Bila je tako na zatezanju, liposukciji obraza i usana, presađivanju masnoće na bradi i operaciji linije čeljusti, a sve to nakon što joj je lice počelo propadati zbog prekomjerne upotrebe droga o kojima je bila teško ovisna prije dvadesetak godina.

"Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživjela je nestvarna, najstrašnija posljednjih nekoliko dana. Osjećam se kao imam rupu u glavi, doslovno", napisala je bila u jednoj od svoji priča koje je objavila na profilu na Instagramu.

Kad se prvi put probudila nakon dugotrajne operacije, rekla je da je izgledala kao da je odradila deset rundi u ringu s Tysonom Furyjem.
Rekonstrukcija joj je bila želja već sedam godina, ali nije uspjela pronaći kirurga koji bi je operirao jer joj je septum potpuno uništen.

"Bila sam jako uplašena. Moja mama i moj sin Kai bili su stalno na telefonu. Prije odlaska sam napisala oporuku, a moj sin je izvršitelj. Ali srećom još sam ovdje, izgledala sam kao da sam prošla deset rundi s Tysonom Furyjem. Ali oteklina je brzo splasnula i zadovoljna sam rezultatima", izjavila je za The Sun.

Danniella kaže i da je sama platila operaciju unatoč tome što su joj klinike diljem svijeta nudile besplatne zahvate. Sada je u fazi oporavka i protiv bolova smije uzimati samo ibuprofen i paracetamol, jer bi bilo koji jači lijek protiv bolova mogao biti okidač za njezinu prošlu ovisnost o kokainu.

Danniella je ranije otkrila da joj je potrebno pet operacija kako bi popravila svoje uništeno lice.

"Provela sam zadnjih sedam godina pokušavajući natjerati nekoga da to učini, ali rekli su mi da se boje kako neće uspjeti. Plastični kirurzi tražili su 500 tisuća funti da mi promijene lice, pa sam mislila da to nikad neću učiniti", izjavila je.

A nakon svega je tijekom prošlih božićnih blagdana završila u bolnici jer nije mogla disati.

"Nisam mogla disati jer sam bila prehlađena. Došlo je do nakupljanja tekućine i nakon što sam zaspala nisam se mogla pravilno probuditi i završila sam na intenzivnoj njezi. Poslali su me u bolnicu Aintree u Liverpoolu", pojasnila je.

Danniella je prethodno bila podvrgnuta zahvatu umetanja kostiju rebara u lice 2018. godine, nakon što joj je zbog osteoporoze istrulila jagodična kosti i desni. Na vrhuncu ovisnosti navodno je uzimala do pet grama kokaina dnevno, potrošivši blizu 250 tisuća funti na drogu.

Nakon toga je krenula nekoliko puta na odvikavanja, a posve čista je bila tek 2021. godine kada je napustila kliniku u Mijasu u Španjolskoj.

Danniella se u popularnoj seriji EastEnders pojavila 1990. godine u dobi od samo 16 godina i glumila je u njoj tri godine. Vratila se 1996 godine na set, ali je dobila otkaz zbog ponašanja u javnosti i incidenata koje je uzrokovala. vrijeme joj je prekinuto kad je zbog ponašanja izvan ekrana dobila otkaz. Novu je priliku dobila još nekoliko puta kasnije, ali i tada je sva suradnja s njom bila prekinuta iz istog razloga.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Čizme Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 2 +22 Ljupka Gojić Mikić - 1 Celebrity Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 4 Zanimljivosti Urnebesna snimka slučajnog prolaznika pored Kate i Williama postala je viralni hit, ovo baš morate vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene