Sretan zbog uloge

U Kumove stiže naš šarmantni glumac, kojeg pamtimo iz brojnih hit-serija: "Ne znam koliko smijem otkrivati, ali meni je prilično zabavno…"

Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Tomislav Kristo/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek Vladimir Posavec Tušek +13 Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević Galerija

Vladimir Posavec Tušek stiže u kumove kao investitor Oliver, a nama je otkrio ponešto o svojem liku i atmosferi na setu.

Nova sezona najgledanije hrvatske serije "Kumovi" u Zaglave donosi i pregršt novih likova.

Jedan je od njih i investitor Oliver, kojeg će tumačiti glumac Vladimir Posavec Tušek, kojega je publika imala prilike gledati u serijama "Dar mar", "Kud puklo da puklo", "Drugo ime ljubavi" i mnogim drugim uspješnicama.

Pogledaji ovo Slavko Juraga - 5 Celebrity Gledamo ga kao župana Zovka u Kumovima, a njegovi sinovi također su već dobro poznati hrvatskoj javnosti!

Šarmantni glumac ispričao nam je ponešto o svojem liku.

"Oliver je investitor koji će u Zaglave donijeti jedan investicijski projekt i tu će se napraviti malo gužva oko tog njegova projekta. Inače to će sve pokušati napraviti preko Janka. Zapravo, Janko se u jednom trenutku zapošljava kod mene u firmi i sad ne znam koliko smijem otkrivati, zapravo ni ja ne znam što će se dalje sad u ovom trenutku dogoditi. Ali meni je prilično zabavan novi karakter koji igram. I kolege su uglavnom poznati, s njima sam već radio", kaže Vladimir.

Pogledaji ovo Nataša Janjić Medančić Celebrity Nataša Janjić Medančić stiže u Kumove i donosi novi nemir u Zaglave: "Janku neće biti nimalo lako!"

Otkrio je i kakva je atmosfera na setu.

"Ovdje je atmosfera super, kako se družim i privatno s nekim kolegama, znam kakva je atmosfera i znam da je super iza kamere, dobro zezanje i fina atmosfera. I drago mi je što sam ušao sad u novoj sezoni u ovu ekipu", istaknuo je glumac, pa se usporedio i s likom koji glumi u seriji.

Pogledaji ovo Josip Žuvan Celebrity Kreativni producent Kumova o najemotivnijim trenucima na setu: "Nikad nisam vidio glumce u tako povišenom stanju. Baš je bilo nešto posebno"

"Ja baš nemam neke privatne sličnosti s njim. To je čovjek iz poslovnog svijeta. Ja imam doticaj s nekim poslovnim svijetom ovako preko prijateljstava i poznanstava, ali ja osobno sam s druge strane rijeke, što bi se reklo", zaključio je Vladimir.

  1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 +22 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene