Tko bi mu rekao!

Slavni preljubnik ostvario glasna nagađanja, a njegov javni govor u kojem spominje i ženu i ljubavnicu svi još jako dobro pamte!

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Ewan McGregor (Foto: Getty) +0 Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Galerija

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead vjenčali su se na skromnoj ceremoniji nakon pet godina veze koja je započela preljubničkom aferom.

Prema pisanju stranih medija holivudski glumac Ewan McGregor vjenčao se s Mary Elizabeth Winstead na skromnoj ceremoniji na otvorenom, na koju su pozvali bliske prijatelje i obitelj.

Pogledaj i ovo showbuzz ležerna šetnja Upoznali su se prije tri godine, no glumac i njegova djevojka vezu su obznanili nakon rastave

51-godišnji Ewan i 37-godišnja Mary Elizabeth izmijenili su zavjete tijekom vikenda, pet godina nakon prvog susreta na setu serije "Fargo" 2017. godine i godinu dana nakon što su dobili zajedničko dijete.

"Bilo je to malo vjenčanje za obitelj i bliske prijatelje. Svečanost je bila održana na otvorenom, bilo je lijepo i veselo. Oni su divan par, prilično skromni i vole svoj život dalje od vreve. Često pješače i idu na plažu", izjavio je njima blizak izvor za magazin People.

Ewan je vezu s Mary Elizabeth započeo kada je još bio u braku s dizajnericom Eve Mavrakis. Bivši supružnici u braku su bili od 1995. godine i dobili su tri kćeri, Claru, Esther i Anouk, te posvojili Jamyan, koja je porijeklom iz Mongolije. Mnogima su se činili kao idealan par, pa su ih iznenadile afera i rastava, a glumac je naljutio svoju suprugu i kćeri, kojima je bilo teško podnijeti da je razorio obitelj.

Ewan je i prije tri godine šokirao javnost dok je držao govor na Zlatnim globusima. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji "Fargo" pa je zahvalio supruzi, djeci i ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji je ušao u povijest.

Inače, i Mary je okončala svoj brak s filmašem Rileyjem Stearnsom nakon sedam godina upravo zbog Ewana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene