"Trag u beskraju"

Donosimo atmosferu iz Vele Luke gdje se održava koncert u čast Oliveru: "Imao sam tu sreću da mi je bio uzor, pa onda kolega, pa onda i prijatelj"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Trag u beskraju Koncert Trag u beskraju - 4 Koncert Trag u beskraju - 3 Koncert Trag u beskraju - 11 Koncert Trag u beskraju - 10 Koncert Trag u beskraju - 9 Koncert Trag u beskraju - 8 Koncert Trag u beskraju - 7 Koncert Trag u beskraju - 6 Koncert Trag u beskraju - 5 +20 Koncert Trag u beskraju - 1 Galerija

U subotu navečer se u Veloj Luci na Korčuli održava koncert "Trag u beskraju" u čast Olivera Dragojevića. Prerano preminulom pjevaču, pjevat će brojni glazbenici. S nekima od njih uživo je razgovarao Dnevnik Nove TV.

"Taj neki mali presing sam sebi u glavi stvorila, ali zbog toga ćemo stvarno svi dati sve od sebe i stvarno ćemo svi ispjevati iz peta i iz duše i mislim da će biti fenomenalno sveukupno", rekla je Lorena Bućan, pjevačica uoči koncerta "Trag u beskraju" u čast Oliveru Dragojeviću..

"Ja se uvijek kad dođem tu osjećam jako podijeljeno i sretno i tužno. Ja sam imao tu sreću da mi je Oliver bio uzor pa onda kolega pa onda i prijatelj. Puno puta sam s njim dijelio pozornicu i onda pjevati te pjesme bez njega mi je čudno", poručio je Marko Tolja.

Pogledaji ovo Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić Celebrity Brojni poznati na vjenčanju godine u Dubrovniku, pogledajte koga je sve okupio najbolji BiH košarkaš!

U svakom restoranu, kafiću u Veloj Luci danas su se pjevale Oliverove pjesme.

"Treba uvijek pjevati za njega jer je najveći čovjek, ljudina! To je čovjek koji nije trčao za lovom, nego za ovim evo za ovo - popiti bevandu, uhvatiti malo ribe i živjeti domaći život", izjavio je Marin iz Omiša. 

Uživo iz Vele Luke javila se reporterka Dnevnika Nove TV, Anja Perković.

"U Veloj Luci u subotu navečer pjevat će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, ali i brojni drugi, a jedan od njih je i glazbenik Jure Brkljača", izvijestila je Perković.

"Izvest ću pjesmu Neka se drugi raduju i Ješka od Jubavi, inače meni jedne od dražih pjesama", rekao je Brkljača.

"Mogu reći da je uvijek izazov, novi izazov pogotovo jer Alan Bjelinski i Ante Gelo svaki put promjene aranžmane i onda to bude uvijek zanimljivo i nešto novo. Oliver ima tako kompleksne i jake pjesme da se mogu izvesti na 100 načina" istaknuo je Brkljača.

Na pitanje reporterke kakav je osjćaj nastupati Brkljača je odgovorio: "Velika je čast, Oliver je ostavio najveći trag. Svake godine ovdje dođe puno ljudi, naravno vlada prava euforija tako da je normalno da je velika čast."

Pogledaji ovo Nina Badrić i Oliver Dragojević Celebrity Nina Badrić se prisjetila Olivera uz jednu od njegovih najdražih pjesama: "Takav se više roditi neće..."

"Imao sam priliku upoznati ga i to više puta. Nastupili smo i na televiziji uživo u Zadru u dvorani. Oliver je bio jednostavan i ostavio je jedan od najvećih utjecaja na mene u glazbi, tako da je meni to velika čast", napomenuo je Brkljača.

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene