Lijepi i skladni!

Vjekoslava Huljić zasjenila je supruga Tončija, koji je trebao biti glavna zvijezda velike večeri koju je priredio u Zagrebu

Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Igor Soban/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić - 5 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 4 Tonči Huljić - 2 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Ivan Huljić Hana Huljić +21 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Galerija

Tonči Huljić organizirao je predstavljanje vlastite linije likera i rakija, a na događanju je sve dame zasjenila njegova supruga Vjekoslava Huljić.

Tonči Huljić organizirao je u jednoj zagrebačkoj sali predstavljanje svoje linije rakija i likera Madre Badessa, a osim što se i sam sredio te bio glavna zvijezda događanja, njegova supruga Vjekoslava ipak ga je uspjela zasjeniti.

Vjekoslava je za taj event odjenula bijeli komplet koji su činile svečane hlače te zakopčani prsluk, a nosila je i posebne cipele te torbicu čije su boje bile usklađene. Tonči je pak nosio tamne hlače i šareni sako, a to je upario sa smeđim prslukom i svjetloplavom kravatom.

U javnosti ih već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno, ali ovim pojavljivanjem opet su pokazali da su jedan od domaćih najskladnijih parova. Zajedno imaju dvoje djece, Ivana i Hanu, od kojih je Ivan bio na predstavljanju, ali Hana se nije pojavila.

Inače, Tonči i Vjekoslava vjenčali su 1987. godine, a osim što zajedno provode privatno vrijeme, posao su također pretvorili u zajednički pa tako zajedno skladaju pjesme za Tončija i druge izvođače.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 1 +28 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives i dalje zavodi i pokazuje obline u badiću, a tu su i seksi poze: "Ljeto do zauvijek!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +30 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Zanimljivosti Chef Vuki pokazao svoju sestru Ivanu i pohvalio se njezinim velikim uspjehom: ''Bravo, sis!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene