Povratak u prošlost

Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić Miranda Cikotic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Ivan i Vjekoslava Huljić, Maksim Mrvica i Jelena Rozga Tonči Huljić Tonči Huljić promocija rakija i likera - 1 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Obitelj Huljić +20 Tonči i Vjekoslava Huljić - 3 Galerija

Tonči i Vjekoslava Huljić nisu propustili Runjićeve večeri davne 2007. godine, a sada su se pojavile njihove fotografije i podsjetile nas kako su tada izgledali.

Bračni par Huljić uživao je davne 2007. godine na 3. Runjićevim večerima u Splitu, a sada su se pojavile fotografije s tog, mnogim Splićanima omiljenog događanja posvećenog legendarnom skladatelju Zdenku Runjiću.

Mladoliki Tonči tada je imao 45 godina, a Vjekoslava 44, a do danas se nisu puno promijenili. On se i tada isticao svojom dužom kovrčavom frizurom, no u potpunosti ga je zasjenio Vjekoslavin dekolte, koji je istaknula u bijeloj haljini.

Nedavno su se pojavile i fotografije Tončijeve i Vjekoslavine kćeri Hane iz 2014. godine kada je s njima uživala na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku. Hana je tada imala 23 godine i nije ni slutila da će se jednog dana udati za Petra Grašu. On je u to vrijeme još bio u sretnoj vezi s Danijelom Martinović, koja je upravo te godine progovorila i o njihovim planovima za bebu.

Obitelj Huljić poznata je po čestim zajedničkim izlascima, a neke od njih pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević i sestra Marina +25 Lidija Vukičević - 1 Zanimljivosti Violeta iz ''Boljeg života'' konačno otkrila tajnu mladenačkog izgleda u 62. godini: "Ne držim dijetu, već...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov Iva Buzov +24 Vedran Ćorluka i Iva Buzov Nekad i sad Evo kako danas izgleda Hrvatica koja je zbog veze s našim nogometašem nekad punila medijske stupce!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene