ne može pobjeći od toga

Naš mladi pjevač opet je završio u štiklama i suknji: "Ne znam šta mi je ovo trebalo…"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Enis Bešlagić i Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Mario Roth i Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Minea i Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP +27 Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP Galerija

Tomislav Marić ToMa se u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Christinu Aguileru.

Nakon što je oduševio kao legendarni Vice Vukov, u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pjevač Tomislav Marić ToMa transformirao se u pop-zvijezdu Christinu Aguileru.

Ovo je još jedna u nizu njegovih ženskih transformacija i dosad je bio Vesna Pisarović, Nina Badrić, Albina i Meghan Trainor.

Pogledaji ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 Celebrity Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

"Ne znam šta mi je ovo trebalo", našalio se na taj račun ToMa prije nastupa.

"Ovo mi je najteža uloga do sada. Čovjek se nada da to s vremenom postane lakše i onda dođe Christina Aguilera", dodao je.

ToMa je izveo Aguilerinu pjesmu "Candyman".

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Meghan Trainor, TLZP Celebrity Što će u Žepču reći kada svojeg sugrađana vide ovakvog? "Poslali smo ga u Zagreb, bio je normalan..."

"Stvarno tebi to leži, trebao si upisat Akademiju, ti si mi više za glumce. Zaista, svaki zadatak koji dobiješ vidi se ogroman rad, trud i vidi se stvarno i rezultat, tako da svaka čast", komentirao je Enis Bešlagić.

"Aguilera je jedan veliki ženski vokal, ali mala sitna ženica. Ja se slažem s Enisom da si odličan glumac, ali mislim da si odabrao pravu profesiju, jer ti si sjajan pjevač, odličan vokalista i ovo je bilo sjajno", rekao mu je Mario Roth.

"Ti si jednostavno showman, Bog ti je dao taj predivan glas, u svakoj se ulozi snađeš i daš maksimalno od sebe. Bravo", pohvalila ga je i Minea, a Goran Navojec se složio s ostatkom žirija.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severinine štikle Severina - 14 Severina - 13 Severina - 8 +26 Severina - 9 Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 1 +26 Camila Cabello - 3 Celebrity Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene