što je to napravio?

Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

Tom Cruise i princ William Tom Cruise i princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 Tom Cruise i Katie Holmes - 10 Tom Cruise i Katie Holmes - 11 Tom Cruise i Katie Holmes - 9 Vjenčanje Katie Holmes i Toma Cruisea - 2 Vjenčanje Katie Holmes i Toma Cruisea - 3 Tom Cruise +20 Tom Cruise - 1 Galerija

Tom Cruise ne prestaje plijeniti pozornost izgledom, a mnogi kažu kako se drastično promijenio te da je napravio štetu svojem izgledu zbog previše botoksa.

Holivudski zavodnik Tom Cruise pojavio se na humanitarnoj gala svečanosti u Londonu u srijedu navečer. 

Glumac je na događaju bio VIP gost, i to u društvu princa Williama u znak podrške jednoj londonskoj humanitarnoj organizaciji.

Princ i Cruise pozirali su rame uz rame gotovo jednako obučeni. Nosili su elegantna crna odijela i bijelu košulju, a cijelu modnu kombinaciju upotpunili su s crnom leptir mašnom.

Pogledaji ovo Mirela Forić Srna i Tom Cruise Celebrity Poznata Hrvatica u društvu princa Williama i Toma Cruisea: Pohvalila se zajedničkom fotografijom, a s jednim od njih je i zaplesala!

Sve su oči bile uprte u 61-godišnju filmsku zvijezdu, pogotovo jer se njegov izgled drastično promijenio u proteklih nekoliko godina, a pažnju je i ovaj put plijenilo njegovo zategnuto lice.

Glumac je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom. O njegovu izgledu u jednom se trenutku oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, koja je detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica, o kojem se tada pričalo.

Kako vama izgleda Tom Cruise?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

Pogledaji ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 Celebrity Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

Inače, priča se da je Cruise veliki zavodnik, ali da je ljubav s njim baš poput filma u kojem je gumio - nemoguća misija. 

Toma se nije pretjerano povezivalo sa ženama otkako se razveo od svoje treće supruge Katie Holmes prije 15 godina, iako se nedavno šuškalo o aferi s pjevačicom Shakirom, kao i s kolegicom iz "Nemoguće misije" Hayley Atwell.

Iako je škrt na riječima o svojem ljubavnom životu, Tom uvijek rado govori o svojoj sklonosti prema Velikoj Britaniji, gdje su, prema njegovu mišljenju, svi jako ugodni i dobro odgojeni.

"Pretpostavljam da sam anglofil. Provodim puno vremena u Britaniji i to ne samo zbog posla. Jednostavno volim biti ovdje", izjavio je jednom prilikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i kći Serafina - 5 Jennifer Garner i kći Serafina - 4 Jennifer Garner i kći Serafina - 3 Jennifer Garner i kći Serafina - 2 +25 Jennifer Garner i kći Serafina - 1 Celebrity Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene