Zaplakala kad ju je čula

Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Miranda Cikotic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković +21 Marko Perković Thompson i Sandra Perković Galerija

Marko Perković Thompson od 2003. godine u braku je sa Sandrom Perković, s kojom ima i petero djece.

Vijest o povratku Marka Perkovića Thompsona na pozornicu nakon dvije godine pauze razveselila je njegove brojne obožavatelje.

Thompson će s Matom Bulićem i Draženom Zečićem pjevati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, a na povratak ga je nagovorio njegov sina Ante Mihael, zbog kojeg se pjevač 2022. godine povukao iz javnosti i otkazao nastupe.

Naime, Ante Mihael tada je završio u bolnici i pjevač je htio biti uz njega i svoju obitelj, koja je otad prolazila kroz teške trenutke.

Osim Ante Thompson sa suprugom Sandrom Perković ima još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Marko i Sandra u braku su od 2003. godine, a ona izbjegava medije i rijetko se pojavljuje u javnosti. O Sandri je poznato da je Kanađanka hrvatskih korijena i da je Marka upoznala na njegovu koncertu u Kanadi, pet godina nakon što se on razveo od pjevačice Danijele Martinović.

Kako bi Sandru odveo pred oltar, Thompson je morao zatražiti crkveno poništenje braka s Danijelom, a nakon što mu je prvi zahtjev odbijen, uputio je i drugi, koji je prihvaćen. Međubiskupijski crkveni sud u Splitu poništio je brak Danijele i Thompsona 2005. godine.

Tri godine nakon sklapanja civilnog braka Marko i Sandra vjenčali su se u crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava, i to točno na Dan zaljubljenih 2006.

Prvo dijete, sina Šimuna, dobili su 2003., dvije godine kasnije stigao im je i Ante, zatim su 2007. dobili kćer Divu, a 2010. blizanke Katarinu i Cvitu.

Thompson je svojoj supruzi posvetio i svoju pjesmu "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova".

"Tekst te pjesme temeljio sam na osjećaju prema njoj i kroz nju joj htio zahvaliti za svu ljubav koju daje meni i našoj djeci i na podizanju cijele naše velike obitelji. Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta pjesmica samo je jedan mali dio moje zahvalnosti njoj", objasnio je jednom prilikom za Večernji list, a otkrio je i da je Sandra zaplakala kad je čula pjesmu.

Rijetke fotografije Thompsonove samozatajna supruge pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo In Magazin: Marko Perković Thompson inMagazin "Zemlja heroja" ujedinila je najpoznatije pjevače domoljubnih uspješnica, a otac našeg glazbenika na nju je i pustio suzu: "Tako sam bio uvjeren da smo na dobrom putu"

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

Pogledaji ovo Tiho Orlić i Marko Perković Thompson inMagazin Tiho Orlić otkrio čuje li se i dalje s Thompsonom, dijelio je s njim pozornicu čak 20 godina: "Nije to ništa neobično"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Vjekoslava Huljić Danijela Martinović i Vjekoslava Huljić IN magazin: Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +25 Danijela Martinović - 4 Celebrity Danijela Martinović priznala što misli o Vjekoslavi Huljić: "I to sam kasnije shvatila, to uopće nema veze...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram +15 Rose Bertram Celebrity Cijela plaža gledala je u zanosnu plavušu, badić s izrezom sve je savršeno naglasio - manu joj je teško naći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene