talentirana ljepotica

Tko je zapravo zvijezda serije ''Zlatni kavez''? Jedna je od najtraženijih u svojoj industriji, a iza sebe ima vezu s 25 godina starijim kolegom!

Afra Saraçoğlu Afra Saraçoğlu Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Afra Saraçoğlu - 4 Afra Saraçoğlu - 3 Afra Saraçoğlu - 2 Afra Saraçoğlu - 1 Afra Saraçoğlu - 5 Afra Saraçoğlu - 6 Afra Saraçoğlu - 7 Afra Saraçoğlu - 8 Afra Saraçoğlu - 9 Afra Saraçoğlu - 10 +23 Afra Saraçoğlu - 11 Galerija

Afra Saraçoğlu mlada je turska glumica koja trenutno slovi za jednu od najtraženijih u ovoj industriji, a evo tko je ona zapravo.

Lice mlade Afre Saraçoğlu sigurno vam je poznato iz već nekoliko turskih serija koje su se emitirale na Novoj TV, a mlada glumica jedna je od najtraženijih u Turskoj u ovome zanimanju.

Pogledaj i ovo Beril Pozam ''Mislim da...'' Zvijezda ''Zlatnog kaveza'' otkrila nam je tajne serije koja je pravi hit u Hrvatskoj: ''Ponekad radimo u teškim uvjetima, ponekad je jako hektično, ali...''

Trenutno ju na malim ekranima gledamo u seriji ''Zlatni kavez'', a dosad ste ju mogli vidjeti i u seriji ''Fazilet i njezine kćeri''.

A tko je zapravo Afra?

Ova 25-godišnja ljepotica odrasla je bez oca, a nakon što su joj se roditelji razveli, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske. S 13 godina počela je raditi kao manekenka, a već je dugo i u glumačkoj industriji.

Prvu ulogu ostvarila je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru i to u filmu ''Druga prilika'' kojeg je režirao i producirao Özcan Deniz. Afra je tada imala svega 18 godina te se zaljubila u svog redatelja koji je bio od nje stariji 25 godina. Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su "Istanbulska nevjesta'' i "Sudbina". Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali unatoč tome, Alfa i Ozcan ostali su u vezi gotovo godinu dana sve dok se on nije zaljubio u Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se 2018. godine vjenčao, a onda i rastao godinu dana kasnije. Sada je u braku sa Samar Dagdar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Dok je na setu snimala za seriju "Fazilet i njezine kćeri", 2017. godine mlada glumica imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom. Naime, redatelj je tada bio u vezi sa sestrom redateljice serije Gocken Uste, sestrom svoje šefice, što nikako nije doprinijelo atmosferi na setu.

Netko od njih dvoje, redatelj ili glumica, moralo je napustiti posao, a odluka producenata pala je na Eraya, dok je Afra ostala glumiti. No, veza zbog koje je Eray ostao bez posla nije trajala dugo, prekinuli su, a Afra je potom četiri godine bila s Mertom Yaziciogluom.

Trenutno je slobodna, a u novoj seriji glumi s mlađahnim kolegom Mertom Ramazanom Denizom koji je također već dobio velike simpatije javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 +25 Princ Hussein i Rajwa Al Saif - 3 Zanimljivosti Kate i William uhvaćeni u trenutku tipičnom za svaki bračni par, pogledajte kako je omiljena princeza reagirala na istup svog nestrpljivog muža!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +25 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović objavila sretnu vijest, smiješak na njezinu licu govori baš sve: "To je to, dobro došla u život!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene