zajedno imaju kćer

Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

Josipa Rimac Josipa Rimac Dragan Matic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +19 Josipa i Josip Pleslić Galerija

Josipa Pleslić nosila je prezime Rimac dok je bila u braku s Danijelom Rimcem, a o njezinu bivšem mužu nikada se nije puno znalo jer je izbjegavao javna pojavljivanja.

Bivša gradonačelnica Knina, 44-godišnja Josipa Pleslić, nekoć Rimac, opet je dospjela u medije nakon što su u javnost procurile poruke koje je razmjenjivala s novim glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem.

Zbog toga se ponovno pojavio i interes za njezin privatan život, koji je javnosti oduvijek bio intrigantan.

Pogledaji ovo Ivan Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

Josipa je od prošle godine u braku s bivšim agentom SOA-e Josipom Pleslićem, a iza sebe ima i jedan razvod.

Za prvog supruga Danijela Rimca udala se kad joj je bilo samo 20 godina, a tri godine kasnije zajedno su dobili kćer Katju.

Dok je Josipa drmala hrvatskom političkom scenom, Danijel je vješto izbjegavao medije i javna pojavljivanja, pa se o njemu ne zna puno, niti se mogu pronaći njegove fotografije.

"Suprugu Danijelu dugujem posebno odličje za izdržljivost", rekla je jednom prilikom Josipa, pisao je Express.

Pogledaji ovo Josipa Pleslić - 4 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Domaći mediji su 2020. godine pisali da je Danijel zaposlen u INA-i i da mu je neto plaća nešto veća od 11 tisuća kuna, a Josipa je jednom prilikom razjasnila kako njezin muž u INA-i nema direktorsku ni menadžersku poziciju, već radi u smjenama.

Zbog toga je javnost bila iznenađena kada se doznalo da je Danijel vlasnik triju stanova u Meštrovićevoj ulici u Kninu, uz koje ima i kotlovnicu, garažu, dvorišta te ostale dodatke. No, nagađanja o tome da mu je u stjecanju imovine pripomogla bivša supruga, dok je bila na političkoj funkciji, nadležne institucije ipak su odbacile.

Izvori bliski bivšem paru ranije su u medijima otkrili da su se Josipa i Danijel počeli razilaziti dok je ona boravila u pritvoru i da se on nije znao nositi s njezinim padom, a za njihov razvod javnost je doznala početkom prošle godine, nakon što je ona vratila djevojačko prezime Čulina. Nedugo zatim Josipa je ponovno uplovila u bračnu luku sa svojim imenjakom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 +25 Princ William - 2 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene