Počeo je s Thompsonom

Rijetko pojavljivanje jednog od najtajanstvenijih domaćih glazbenika: Na sceni je od 90-ih, a o njegovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

Tiho Orlić Tiho Orlić Ivo Čagalj/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tiho Orlić i Nikša Sviličić Tiho Orlić i Marko Perković Thompson Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić, Giulliano i Thompson Tiho Orlić Tiho Orlić Tiho Orlić i Žera Tiho Orlić i Vanna +9 Tiho Orlić i Miroslav Škoro Galerija

Tiho Orlić prisustvovao je predstavljanju programa Melodija Jadrana u Splitu.

Glazbenik Tiho Orlić na sceni je prisutan od devedesetih, no rijetko ga se može vidjeti u javnosti i uspješno skriva svoju privatnost.

No događaj koji nije mogao propustiti bilo je predstavljanje programa Melodija Jadrana u Splitu, jer je član direkcije festivala kao producent orkestra.

Dobro raspoloženi Tiho na događaju je pozirao s našim poznatim profesorom, filmskim redateljem, piscem i glazbenikom Nikšom Sviličićem.

Nekadašnji član Thompsonova banda, nedavno je u IN magazinu otkrio kako su njih dvojica i dalje dobri prijatelji te da se redovito čuju, a žao mu je jedino što se češće ne vide.

"Ne radite zajedno znaš, kao i u bilo čemu, pogotovo danas, ne vidite člana obitelji kamoli prijatelja ili suradnika s kojima ste dijelili ne znam pozornice 20 godina. Nije to ništa neobično", objasnio je Tiho.

Thompsonu je ispočetka bio prateći vokal, zatim basist, a onda je postao producent njegovih pjesama i vođa pratećeg benda. Zajedno su snimili i duet "Stari se", koji je bio hit, a Orlić se kasnije ipak posvetio samostalnoj karijeri.

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

Samozatajni glazbenik je krajem prošle godine progovorio i o svojem ljubavnom životu, odnosno potvrdio je da nije u braku.

"Glazba mi je uvijek uzimala najviše vremena. Samo rock'n'roll", rekao je tada za 24 sata.

Kako je Tiho izgledao na počecima svoje karijere i koliko se do danas promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh Iris Androšević Pinjuh +25 Slavko Goluža, Iris Androšević Pinjuh Nekad i sad U 90-ima je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas izgleda spremno za modne piste!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene