Dvije legende

Tarik Filipović objavio je fotografiju s miljenikom regije pa se našalio: "Kad odrastem bit ću..."

Tarik Filipović Tarik Filipović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Lejla i Tarik Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 Tarik Filipović Tarik i Lejla Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović +20 Tarik Filipović Galerija

Tarik Filipović pohvalio se druženjem sa Zdravkom Čolićem te podijelio njihovu fotografiju, a u komentaru mu se javio i naš voditelj Frano Ridjan.

Voditelj Tarik Filipović javio se na svom Instagramu pa s ponosom podijelio fotografiju s legendarnim glazbenikom Zdravkom Čolićem

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a Tarik je u opisu poručio:

"Kad (ili ako ikada) odrastem - bit ću Zdravko Čolić".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

"A ja vodim doček na Stradunu, pa ću ga s guštom najaviti", nadovezao se u komentaru naš voditelj Frano Ridjan.

"Gorite", "Legende naše", "Veliki pozdrav za dvije legende", "Poslali smo najbolje u susjednu zemlju", bili su samo neki od komentara.

Fotografija je nastala u backstageu prije samog izlaska Zdravka na binu.

Tarik se nedavno pohvalio kako je bio i na koncertu bosanskohercegovačkog kantautora Dine Merlina s kojim je također objavio fotografiju, a na njoj su mu se pridružili sinovi i supruga Lejla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

"Bajka. Merlin i četvero Filipovića…A i koncert ja bio prava bajka", napisao je Tarik u opisu tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i supruga Andrea Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić i Damir Tomljenović, Želim život +25 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Evo što supruga Melkiora Bašića misli o njegovoj tituli gospodina fatalnog, kod kuće mu to baš i ne pomaže!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović +26 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Celebrity Damir Tomljanović priznao zbog čijeg ispadanja iz MasterChefa najviše žali: "Ma čovjek je i gotovo. Osjetio se njegov odlazak"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene