Predivan par!

Lejla i Tarik Filipović opravdali titulu omiljenog domaćeg para, evo što su učinili kada su primijetili da ih snimaju!

Lejla i Tarik Filipović Lejla i Tarik Filipović Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović - 2 Lejla i Tarik Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 3 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 2 +19 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 1 Galerija

Lejla i Tarik Filipović prošetali su Zagrebom, gdje su i dobro raspoloženi pozirali fotografima koji su ih primijetili.

Jedan od omiljenih domaćih parova Lejla i Tarik Filipović prošetali su centrom Zagreba gdje su ih primijetili i fotografi koji su se tamo našli, a kojima su i spremno pozirali sa smiješkom na licu.

Tarik je nosio zeleni kaput s krznom, traperice i crne čizme koje je uskladio s torbicom, dok je Lejla bila eleganta u sivom kaputu na vezanje i crnim čizmama.

Supružnici su se nedavno pohvalili kako su uživali na zagrebačkom koncertu Dine Merlina, na koji su poveli i sinove Armana i Dinu. Obitelj se fotografirala sa zvijezdom večeri, ali i njegovim jednako poznatim gostom Zdravkom Čolićem.

Fotografije je na svojem profilu na Instagramu objavila Lejla, a prvo upada u oči to da su sinovi prerasli nju i Tarika. Iako je Lejla sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Podsjetimo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +26 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 +22 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 1 Celebrity Borna Sosa snimljen sa svojom samozatajnom djevojkom, ne vole odavati puno o svojem privatnom životu, ali fotografe nisu mogli izbjeći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene