Kakav glas!

Talentirana Splićanka u srpskom showu dirljivom izvedbom rasplakala je žiri, poslušajte nastup od kojeg ćete se naježiti!

Đana Smajo Đana Smajo YouTube IDJShow 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Đana Smajo - 6 In Magazin: Đana Smajo - 3 In Magazin: Đana Smajo - 2 In Magazin: Đana Smajo - 1 Đana Smajo - 18 Đana Smajo - 17 Đana Smajo - 16 Đana Smajo - 15 Đana Smajo - 14 Đana Smajo - 13 +20 Đana Smajo - 12 Galerija

Na izvedbu mlade Splićanke Đane Smajo žiri IDJ glazbenog showa nije mogao suzdržati suze.

Splitska pjevačica Đana Smajo ne prestaje oduševljavati u srpskom showu ''IDJ Show''.

Zbog njezine emotivne izvedbe pjesme ''Ne kuni me majko'', rasplakali su se članovi žirija, ali i brojni gledatelji showa i oni koji su njen nastup vidjeli na društvenim mrežama.

Njezin nastup objavljen je i na TikTok stranici tog showa, a u samo nekoliko sati uspjela je prikupiti hrpu pozitivnih reakcija.

''Bravo djevojko, naježila sam se'', ''Najbolja, koje emocije'', ''Bez teksta ostadoh'', ''Svaka čast'', samo su neki od brojnih komentara.

A posebno je svima zapelo za oko to što je uspjela rasplakati i dva člana žirija, pjevačicu Natašu Bekvalac i pjevača Relju Popovića.

Nakon samo nekoliko otpjevanih stihova, Relja je sagnuo glavu i jecao na pjesmu, a ni Nataša nije skrivala emocije brisajući suze.

Đana je domaću publiku oduševila na Dori 2020. godine s pjesmom "One", koja joj je otvorila put prema glazbenoj karijeri, a tada joj je bilo smo 17 godina.

"Tamo je bilo malo znate problema, ja sam se pripala na početku, puste probe, ali na kraju je sve ispalo kako treba. I onda kad sam izašla nekako sam si rekla sad je to to i moraš dat sve od sebe, ne smiješ falit, samo nemoj pasti, haha", ispričala je Đana za IN Magazin.
I to se na sreću nije dogodilo, njezin nastup je prošao itekako zapažen i te je godine na Dori završila na visokom sedmom mjestu.

Njezin glazbeni put krenuo je još dok je bila malena djevojčica, a prvi nastup neće nikada zaboravit.

"To vam je bilo u mome selu ja sam vam tu guštala, imala sam 9 godina. Ja sam bila mala i nisam znala je li znam pjevat ali ispalo je da znam i onda sam tu osvojila čak prvu nagradu", ispričala je, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Đanina velika podrška je pjevačica Albina, koja joj je bliska prijateljica i s kojom je ove godine snimila i duet "Žar".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 +28 Iva Grgurić - 11 Celebrity Hrvatica koju Srbi obožavaju doživjela je veliki šok: ''Ostala sam bez cijele ušteđevine, jedna gospođa me izigrala i prevarila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene