ljepotica!

Vergara oduševila pojavom u zelenom bikiniju, tko bi rekao da ima 51 godinu? Za nju vrijeme kao da je stalo!

Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara Sofia Vergara - 10 Sofia Vergara - 5 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara Sofia Vergara +19 Sofia Vergara - 4 Galerija

Sofia Vergara objavila je fotografije u bikiniju uoči njezine nove kolekcije u suradnji s poznatom američkom trgovinom.

Holivudska zvijezda Sofia Vergara nerijetko se pohvali svojom vitkom figurom na društvenim mrežama, a sada je svoje pratitelje na Instagramu još jednom počastila fotografijama u kupaćem kostimu.

51-godišnja glumica pozirala je na balkonu svoje vile u Los Angelesu u zelenom jednodijelnom badiću koji je isticao njezin struk i zategnute noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Naime, radi se o njezinoj vlastitoj kolekciji kupaćih kostima za američku trgovinu "Walmart", s kojima je surađivala posljednjih nekoliko godina. 

Ocijenite Vergarin novi badić.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Nakon mjeseci testiranja uzoraka i stilova, ne mogu biti sretnija što mogu podijeliti svoju novu kolekciju kupaćih kostima u Walmartu. Taman na vrijeme proljetnih praznika", napisala je glumica u opisu objave.

Pogledaji ovo Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši muž Sofije Vergare pohvalio se fotkom nove djevojke nakon samo mjesec dana od službenog razvoda, evo i kako izgleda zanosna plavuša!

Inače, Sofia, koja je trenutačno prava senzacija na internetu zbog Netflixove serije "Griselda" u kojoj glumi ozloglašenu narkošeficu, prošle se godine razvela od Joea Manganiella, a sada ponovo ljubi kirurga Justina Salimana

Joe Manganiello je također nastavio dalje. Dao je svima do znanja da je zaljubljen u Caitlin O'Connor tako što je s pratiteljima podijelo fotografije na Instagramu s romantičnog spoja uoči Valentinova gdje su se mazili i slušali rock bend. 

Pogledaji ovo Vila Sofije Vergara Zanimljivosti Pogledajte fotografije luksuzne vile koje se Sofia Vergara pokušava podhitno riješiti, u njoj je nekad živjela svoj san!

Prije ove objave, TMZ je otkrio da se par uselio zajedno. Izvor je rekao da su Manganiello i O'Connor jako zaljubljeni te da su povezani zbog svojih korijena iz Pittsburgha i strasti prema putovanjima.

Zanimljivo je još to da je glumac u nedavnom intervjuu otkrio da je razlog prekida sa Sofijom Vergarom bio što je on htio djecu, a ona ne.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 2 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 3 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 5 +17 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 4 Zanimljivosti Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lu Dedić - 1 In Magazin: Lu Dedić - 2 In Magazin: Lu Dedić - 4 In Magazin: Lu Dedić - 5 +4 Lu Dedić - 5 inMagazin Unuka Arsena Dedića hrabro je progovorila o životnim izazovima: ''U svojoj torbi uvijek imam inzulin"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene