Preboljela Piquea?

Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Shakira i Lucien Laviscount Shakira i Lucien Laviscount Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lucien Laviscount - 2 Shakira i Lucien Laviscount - 1 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Lucien Laviscount Shakira Shakira Shakira - 5 Shakira - 2 Shakira - 5 Shakira - 6 +19 Shakira - 8 Galerija

Nakon što je prisnim fotografijama s mladim glumcem potaknula šuškanja, bliski izvori potvrdili su da Shakira ima novog dečka.

Shakirin život protekle dvije godine bio je itekako buran zbog razlaza s Gerardom Piqueom, a čini se da je kolumbijska zvijezda konačno pronašla sreću.

Pogledaji ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj Celebrity Fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske obilaze svijet, a strani mediji raspisali su se o ljepotama naše obale!

Prije nekoliko dana Shakira je objavila prisne fotografije s mladim britanskim glumcem Lucienom Laviscountom, zvijezdom serije ''Emily u Parizu'', a odmah su počela i šuškanja o romansi.

Prvo se pisalo da je to bila samo poslovna suradnja za njezinu novu pjesmu ''Punteria'', ali čini se da su njezini dušobrižnici bili u pravu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira i Lucien Laviscount su u vezi, pišu strani mediji.

Sada su izvori bliski paru potvrdili da izlaze, no njihova veza zasad nije ozbiljna. Shakirini prijatelji navodno su zabrinuti jer smatraju da Lucien izlazi sa Shakirom samo jer je vrlo slavna. Boje se, pišu mediji, da će joj slomiti srce.

"Shakira se očajnički želi zaljubiti, ali njezini su prijatelji zabrinuti jer je Lucien ranije bio u vezama sa ženama koje nisu toliko slavne. Sada se viđa sa Shakirom, koja samo želi ljubav. Mnogi su zabrinuti da želi biti s njom samo da ljudi znaju za njega, da se njegovo ime prepozna. Viđaju se, ali to nije još ništa ozbiljno", rekao je izvor te dodao da Shakira još nije preboljela bivšeg supruga Gerarda Piquea.

Mislite li da su Shakira i Lucien u vezi?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Shakira je nogometaša upoznala u ožujku 2011., kada je snimala spot za hit ''Waka Waka''. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u lipnju 2022. nakon Piqueove skandalozne prevare.

Par ima dva sina, Milana i Sashu.

Pogledaji ovo Shakira Zanimljivosti Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

U prošlih godinu dana Shakiru su spajali nekoliko muškaraca, među kojima i s Lewisom Hamiltonom, no sve se ispostavilo netočnim.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 5 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 1 +27 Amanda Holden - 7 Celebrity Okupljenima na plaži priuštila je prizore kao iz legendarne serije, a nitko ne vjeruje da su joj 53 godine: ''Kako da imam takvo tijelo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene