"Da ju nisam vidjela uživo..."

Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina - 1 Severina - 1 Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 1 Ana Vučković, Severina, Vedrana Vasić Mia Popović, Severina i Ana Vučković Severina i Korado Korlević +20 Severina i Korado Korlević Galerija

Severina se javila obožavateljima uoči koncerta u Zadru u kojem nastupa nakon devet godina.

Severina je i više nego spremna za dugoočekivani koncert u Zadru u kojem nastupa nakon dugih devet godina, a što je i najavila na svom profilu na Instagramu.

51-godišnja pjevačica objavila je video u kojem zavodljivo pleše i pokazuje svoju vitku figuru u ultrakratkoj zlatnoj haljini, a koja joj pristaje kao salivena.

Severini ova zlatna haljina pristaje:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Evo mene moji ljudi, doš(l)a sam vam... u Zadar", napisala je Severina uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ma daj više, čime se hrani? Kako netko može izgledati ovako dobro?, "Bože, koliko zgodna žena, wow", "Prelijepa si, vrh ljepotice", "Seve, tako treba izgledati žena", "Da ju nisam vidjela uživo, ne bih vjerovala. Žena izgleda savršeno", "Ma živa vatra", "To boginjo i princezo", "Vrućina u Zadru je nerealna večeras", "Živote, ljepote", samo su neki od komentara koje je dobila.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Na popis rasprodanih gradova tijekom Severinine dvoranske turneje, na kojem su se već ranije našli Varaždin, Osijek i Rijeka, na redu je Zadar, a karte su odavno rasprodane.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

Prepuna velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je tako Severinu  nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u ovom gradu. U tom razdoblju, sudeći po komentarima na Severininim društvenim mrežama, koncert u Zadru jedan je od najtraženijih i najiščekivanijih Severininih koncerata od strane njezine publike.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 5 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 4 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 3 +6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 2 Celebrity Anto Nobilo snimljen je s drugom suprugom u rijetkom zajedničkom izlasku, o njihovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić - 5 Josipa Pavičić - 4 Josipa Pavičić - 3 Josipa Pavičić - 2 +23 Josipa Pavičić - 1 Celebrity Za našom lijepom spisateljicom na špici su se svi okretali, zbog haljine golih ramena jedva je dočekala topliju prognozu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene