Krenuo dalje

Haris Džinović ima novu partnericu? Srpski mediji pišu da liči na Melinu, a znaju se već godinama: ''Sve je krenulo spontano...''

Haris Džinović Haris Džinović Damir Spehar/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 1 Melina Džinović - 3 Melina Džinović - 1 Haris Džinović +16 Haris Džinović Galerija

Haris Džinović ima novu djevojku, srpski mediji raspisali su se o ženi koja je pjevaču navodno ukrala srce nakon rastave s Melinom Džinović.

Haris Džinović nakon razvoda od Meline Džinović navodno uživa u romansi s uspješnom poslovnom ženom koja je mlađa od njega 15 godina.

Kako pišu regionalni mediji, iako se posljednjih tjedana stalno žalio zbog razvoda, brzo je na sve zaboravio te utjehu pronašao u drugoj.

''Razvod je znatno teže pao Harisu nego Melini, i to je postajalo jasno svakim njegovim oglašavanjem. Jednostavno nije uspio procesirati da se razvode poslije svih tih godina. Dugo je pokušavao da spasi taj odnos, čak dvije godine prije nego su se i službeno rastali. Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je povrijeđen nakon što su se pojavile tvrdnje da je Melina u vezi s beogradskim biznismenom. Digli smo ruke od svake šanse da će ikada preboljeti krah braka. Ipak, dva mjeseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna i uplovili su u romansu posle nekoliko viđanja'', tvrdi izvor i otkriva da pjevačeva nova izabranica navodno liči na Melinu, ali i da ih viđaju u beogradskim restoranima, piše Blic.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Haris Džinović traži novu suprugu? Osvanuo je zanimljiv oglas: "Pjevač, 72 godine, vitalan, svježe razveden"

''Haris je oduvijek ljubitelj lijepih žena. Takve su mu sve prijateljice i poznanice. Upravo nas zato i nije začudilo kada je obnovio kontakt s jednom od najzanosnijih iz svog okruženja. Na prvi pogled jako liči na Melinu, budući da je atraktivna, zgodna i tip top sređena, a kako je uspješna u poslu kojim se bavi i imaju zajedničke prijatelje, bliskost je došla spontano. Ne samo da ne krije da je počeo romansu već ih posljednjih dana viđaju u prestižnim restoranima. Uopće ga ne zanima što će Melina o tome misliti jer je kroz novu partnericu shvatio da je još uvijek živ i sposoban uživati u ljubavi. To mu je dalo novi vjetar u leđa i uživa u svakom trenutku koji provede s njom'', naveo je izvor uz tvrdnje da je Haris ipak oprezan kada su u pitanju emocije.

''Iako mu prija društvo te žene, ne želi da brza i da se zalijeće s emocijama. Lijepo im je, provode nekoliko sati dnevno zajedno i uživaju jedno u drugom van njegovog obiteljskog doma. Osim što razvod od Meline smatra odličnom lekcijom, ni pod razno ne želi da njegova djeca budu upućena u to s obzirom da je tek počeo vezu. Povukao je ručnu i kada su izjave o Melini u pitanju s obzirom da se konačno pomirio s tim da nema nazad i više ne osjeća ni želju ni potrebu da se pomiri s njom. Baš nam je prije nekoliko dana rekao da nije za bacanje i da je još uvijek fatalan po ljepotice. To je jasan znak da ju je uspio preboljeti, te i da za njega kreću neki ljepši dani'', tvrdi izvor za Blic.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

Haris i Melina rastali su se nakon 22 godine braka. Ona se povodom razvoda nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje. Prema pisanju srpskih medija, pjevač je sada govorio i o Melininoj ljubomori koja je bila prisutna u braku.

"Ja sam javna ličnost, prema tome moraju me preferirati i muškarci i žene. I znaš što je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilirana. Ljudi se žele slikati, zagrliti, žele da potpišeš autogram, žele te dodirnuti, razgovarati s tobom... To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila što je moje zanimanje. Rekao sam joj: ''Hoćeš li da prekinem karijeru pa da budem trafikant, da jedemo paštetu umjesto lososa'", rekao je Haris na Prvoj televiziji.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović osvanule u srpskim medijima, bivša supruga pjevača hvalila se utegnutim tijelom u badiću!

Haris i Melina zajedno imaju kći Đinu, koja je majku otpratila na Instagramu, i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 8 Celebrity Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene