"najbolji video ikad"

Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Let 3 Let 3 Let 3/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 - 3 Let 3 nastupio u Samoboru - 11 Let 3 nastupio u Samoboru - 8 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 24 Let 3 na dočeku u Zagrebu Prlja iz Leta 3 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 19 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 16 +19 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 6 Galerija

Grupa Let 3 pružila je podršku Baby Lasagani originalnim videom iz Dubaija te su sve objavili na društvene mreže.

Naši prošlogodišnji predstavnici, riječka grupa Let 3, prvi je je put nastupila u Dubaiju, a posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku gdje će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Letovci su se snimili u bazenu na noćnom kupanju gdje su u glas govorili: "Razvali ih, Lazo. Meow".

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

"Mokre puse iz Dubaija za Baby Lasagnu", napisali su u opisu objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Obožavateljima se dojmio video pa su stoga odmah u komentarima izrazili svoje zadovoljstvo.

"Najbolji video podrške ikad", "E, pa ako ovo nije Lazi dodatni vjetar u leđa, onda ne znam... razvali ih, Lazo", "Ajme meni koje legende", Najjači ste", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo t.A.T.u Nekad i sad Svojim raskalašenim ponašanjem privukle su pozornost prije 22 godine, a svjetski uspjeh pokušale su ponoviti i na Eurosongu!

Podsjećamo, grupa Let 3 prošle su godine ostvarili veliki uspjeh na Eurosongu osvojivši 13. mjesto, a njihov hit "Mama ŠČ!" pjeva se i danas. 

S druge strane, Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

Pogledaji ovo Windows95man - 2 Celebrity Hoće li stvarno ovakav nastupiti? Eurovizijski predstavnik pokazao više od očekivanog i izazvao buru reakcija!

Trenutačno zauzima drugo mjesto na eurovizijskim kladionicama, a po svemu sudeći, glavni je favorit za pobjedu. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević - 1 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 4 Sandra Elkasević - 2 +25 Sandra Elkasević - 6 Celebrity Naša sportašica i vlasnica mnogih medalja pozirala je u izdanju u kojem je ne viđamo često, haljina s dubokim izrezom ostavila je mašti na volju!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Depardieu - 6 Gerard Depardieu - 5 Gerard Depardieu - 4 Gerard Depardieu - 2 +6 Gerard Depardieu - 3 Celebrity Gerard Depardieu pušten je iz pritvora, oglasio se i njegov odvjetnik i otkrio što glumac misli o svemu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene