Koji ste vi tim?

"Miješanjem" stražnjice podijelila je Hrvatsku, a zbog njezina novog pothvata mnogi bi opet mogli biti nezadovoljni

Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Galerija

Sarah Seifert pokrenula je online tečajeve iz twerkanja, na kojima bi tu vještinu mogla učiniti još popularnijom.

Naša najpoznatija twerkerica, Vukovarka Sarah Seifert (21) popularnost je stekla u showu Nove TV "Supertalent" 2017. godine.

Pogledaj i ovo Sarah Seifert (Foto: Instagram) Ona je čudo Zaludila je Hrvatsku vještinom "miješanja" bujne guze, a sada se okušala u novom izazovu

"Miješanjem" stražnjice podijelila je domaću javnost na one kojima se to jako svidjelo i one koje je njezin talent zgrozio, a mišljenja su bila podijeljena i u žiriju showa.

Ipak, vrući plesni nastupi ove ljepotice zapalili su internet, pa je Sarah u rekordnom roku stekla mnoštvo vjernih obožavatelja i pratitelja. Sudjelovanje u showu donijelo joj je gaže u noćnim klubovima i videospotovima, a Sarah sada želi twerkanje učiniti još popularnijim, što mnoge, vjerujemo, baš neće oduševiti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙎𝘼𝙍𝘼𝙃 (@sarah_seifert_official)

Pokrenula je tečajeve iz twerkanja koje održava online, a zainteresirani koji žele savladati vještinu "miješanja" stražnjicom sve informacije mogu pronaći na poveznici u opisu njezina profila na Instagramu, gdje Sarah s razlogom prati više od 75 i pol tisuća ljudi.

Talentirana Vukovarka twerkanjem je prošle godine oduševila i svjetski poznatog glazbenika Seana Paula, koji je njezin video podijelio na svojem Instagramu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene