ona je bomba!

Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek i Valentina Pinault - 1 Salma Hayek i Valentina Pinault - 3 +24 Salma Hayek i Valentina Pinault - 4 Galerija

Salma Hayek objavila je nekoliko novih fotografija na društvenim mrežama pa opet ukrala svu pozornost dubokim i bujnim dekolteom.

Poznata holivudska glumica Salma Hayek javila se s nekoliko novih fotografija na Instagramu, a svu pozornost opet je ukrao njezin bujni dekolte koji se isticao u korzetu posebnog materijala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

S korzetom ukrašenim šljokicama Salma je nosila crni sako i svečane hlače, ali duboki prorez na njezinim grudima dodao je potrebnu dozu seksepila, po kojem je glumica odavno poznata.

Salmin outfit je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Salma svojom pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najseksi glumica u Hollywoodu, a nedavno se prisjetila i kako je izgledala u mladim danima te objavila fotografije na kojima je pozirala potpuno gola.

Pogledaji ovo Salma Hayek Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

Nedavno je proslavila 15. godišnjicu braka s milijarderskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, s kojim ima i kćer Valentinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom +25 Ivana Knoll s dečkom - 1 Celebrity Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene