ups!

Nižu se reakcije na pobjedničku transformaciju u našem hit-showu, čini se da nitko nije ni primijetio incident na pozornici!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP - 1 Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP - 2 Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP - 3 +20 Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP - 4 Galerija

Pobjednik šeste emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" Luciano Plazibat oduševio je gledatelje transformacijom u Dina Dvornika.

U šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnio Luciano Plazibat, koji je kao Dino Dvornik izveo njegovu hit-pjesmu "Ništa kontra Splita".

"Ja moram zahvaliti svom Splitu, ništa kontra Splita i ovo je pobjeda za cijelu Dalmaciju, za moju osnovnu školu, moju srednju školu i sve profesore koji će gledati. Imamo još do kraja showa, ali kad dođem u Split, slavimo!" rekao je Luciano nakon pobjede, a svojim je nastupom oduševio gledatelje.

Pogledaji ovo Siniša Vuco Celebrity Evo zbog koga se Siniša Vuco javio uživo s drugog kraja svijeta: "Glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima!"

"Kako dobro, to nisu istine", "Odličan i gotovo, momak je za 10", "Bio je genijalan", "Odličan! Bravo, Luciano", "Sve pohvale, pjevanje, kondicija, pokazao si opet da si odličan pjevač i zabavljač", "Sve bolji i bolji", "Fenomenalan", "Ništa kontra Luci", "Bravo, Splite, bravo, Dalmacijo! Čestitke i ostalima, izvrsni, a i sve pohvale članovima žirija", "Svi super i drago mi je što je Luciano pobijedio", neke su od brojnih komplimenata koje je dobio na društvenim mrežama.

Kakav vam je bio Luciano kao Dino Dvornik?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Čini se da nitko nije ni primijetio da su Lucianu usred nastupa pukle hlače, čime se on pohvalio u svojim pričama na Instagramu, a taj trenutak možete pogledati u našoj galeriji.

Na društvenoj mreži Luciano je podijelio i svoje dojmove nakon nastupa.

"TLZP ili Splitski festival? Moš govorit kontra mene i kontra cilog svita, ali neću da čujem ništa, ništa kontra SPLITA! Vratilo me doma. Najveća je čast uopće pokušat utjelovit ovu legendu i nadam se da sam opravda IKONU", napisao je Luciano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

Evo i kakvi su bili komentari žirija na njegov nastup.

"Kaže u pjesmi - Dino je kriv dok je živ, je li tako? I to je, nažalost, većinom tako, ne znamo cijeniti ljude dok su živi, nego kad odu, onda govorimo kako su bili dobri. Veliki aplauz za čovjeka koji je ovo obilježio, a to je Dino Dvornik. Imao sam priliku i čast upoznati njegova oca i raditi s njim. Luciano, to je tvoj grad i ja smatram da nema patriotizma do lokalpatriotizma. Ti si to otpjevao iz srca i duše, to se i vidjelo, tako da si za uvod napravio najbolju stvar, počeli smo s najboljim", komentirao je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP Celebrity Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Mislim da je ovo bila prava bomba za početak emisije. Evidentno je, Luciano, da se ti iz nedjelje u nedjelju tako dobro zabavljaš. Ti si meni sjajan iz emisije u emisiju. Ja vas molim i jedan pljesak za ovu mladost koju smo vidjeli na pozornici. Meni je moja pokojna baka uvijek govorila da na mladima svijet ostaje i to je zaista tako", komentirao je Mario Roth.

"Osim što je velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, vidi se da sve više uživaš, a i mi i publika sve više uživamo u tebi i hvala ti što si napravio ovako prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dine Dvornika", nahvalio ga je i Goran Navojec.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Celebrity Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

"Toliko si dostojanstveno iznio ovaj lik Dine Dvornika, svaka ti čast na tome. Jako je teško donositi lik i djelo nekoga tko više nije među nama", poručila mu je Minea.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Mia Negovetić kao Chanel, TLZP +33 Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Celebrity Gdje je nestala slatka djevojčica koja je nekoć pjevala hrvatsku himnu? "Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene