slavlje će trajati 9 dana

Procurile prve fotografije s raskošnog vjenčanja ljepotice hrvatskih korijena i bogatog princa, pogledajte kako izgleda mladenka!

Princ Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic Princ Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen +2 Princ Abdul Mateen i princeza Azemah od Bruneja Galerija

Počelo je raskošno devetodnevno vjenčanje princa Aldula Mateena od Bruneja i Anishe Ise Kalebic.

Ljepotica hrvatskih korijena Anisha Isa Kalebic udala se za brunejskog princa Abdula Marteena, koji je donedavno slovio kao jedan od najpoželjnijih neženja Azije.

Iako je mladenka nakon zaruka s princem isključila svoje profile na društvenim mrežama, na Instagramu su sada osvanule njezine prve fotografije u vjenčanici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Raskošna ceremonija vjenčanja, koja je počela 7. siječnja, trajat će čak devet dana, a uključivat će kraljevsku ceremoniju puderiranja, islamsku ceremoniju u džamiji Omar Ali Saifuddien i kraljevsku paradu oko glavnog grada zemlje, Bandar Seri Begawana. Svadbeno slavlje trebalo bi se održati u luksuznom hotelu Empire and Country Club, a očekuje se oko 4000 tisuća uzvanika, među kojima i gosti iz Hrvatske te britanski kraljevski par princ William i Kate Middleton.

Par se zaručio u studenom prošle godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

O lijepoj Anishi ne zna se mnogo, no poznato je da potječe iz ugledne brunejske obitelji čiji korijeni sežu iz Hrvatske, a njezin je djed aristokrat Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za ured premijera Bruneja i suosnivač uspješne zrakoplovne kompanije.

Anisha je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Sveučilištu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njezina brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

Inače, zgodni princ također je studirao u Velikoj Britaniji i diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu. Trenutačno je pilot helikoptera u Kraljevskom zrakoplovstvu Bruneja i ima čin bojnika. Usto je i profesionalni igrač pola te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah te golfom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

Poznat je i kao veliki ljubitelj životinja, a popularan je i na Instagramu, na kojem ga prati više od 2,4 milijuna ljudi i često se voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom.

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 20 milijardi dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 +25 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Celebrity Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne +22 Bella Thorne Celebrity Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene