Zasad ništa

Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Princ Louis i princeza Charlotte Princ Louis i princeza Charlotte Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Prinčevi George i Louis Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 3 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 2 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 1 Princ William s djecom - 1 Princ William s djecom - 2 Princ Louis i princeza Charlotte +29 Princ Louis i princeza Charlotte Galerija

Princ Louis slavi šesti rođendan, no čini se kako je ove godine izostala tradicionalna čestitika koju su njegovi roditelji prijašnjih rođendana objavljivali u ranim jutarnjim satima.

Britanski princ Louis, sin budućeg prijestolonasljednika princa Williama i Kate Middleton, slavi svoj šesti rođendan, a svi se pitaju hoće li na njihovim društvenim mrežama osvanuti tradicionalna rođendanska čestitka ili će ona s obzirom na Kateinu bolest ove godine izostati.

Maleni Louis inače je jedan od omiljenih i najzabavnijih članova kraljevske obitelji koji svakim svojim pojavljivanjem u javnosti osvaja nove simpatije, a njegovi maleni nestašluci dobro su sve nasmijali već nekoliko puta.

Pogledaji ovo Princ Louis - 5 Celebrity Maleni princ Louis ponovno je pokušao ispuniti svoj cilj, ali starija sestra pogledom mu je dala do znanja što o tome misli!

Palača se zasad nije oglasila povodom Louisova rođendana, što je neke razočaralo, no ipak se nadaju kako će mu čestitati rođendan, kao što su to radili prijašnjih godina. Neki to povezuju i sa skandalom oko fotografije koju je Kate objavila povodom proslave Majčina dana u Velikoj Britaniji, a za koju se ispostavilo da je fotošopirana, pa su se već tada mnogi pitali hoće li objaviti novu povodom Louisova rođendana. 

Hoće li princ Louis dobiti čestitku na Instagramu?

  • Da, sigurno!
  • Mislim da neće ove godine.

Ukupno glasova:

Proteklih nekoliko mjeseci bilo je razdoblje puno događaja za Walesove i njihovu obitelj, što zbog Kateine dijagnoze raka, a što zbog dijagnoze kralja Charlesa koji također boluje od karcinoma.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

William i Kate odvojili su vrijeme kako bi sa svojom djecom pažljivo podijelili pozitivan test na rak buduće kraljice, dajući im vremena da obrade informacije, prije nego što su to otkrili i javnosti.

Louis je unuk kralja Charlesa i četvrti je u redu za prijestolje, iza oca Williama i brata Georgea te sestre Charlotte, a zbog svojeg ponašanja u dosadašnjim službenim pojavljivanjima stekao je reputaciju najnestašnijeg člana kraljevske obitelji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens +22 Grupa Teens Nekad i sad Sjećate se grupe Teens? Vraćaju se na scenu nakon više od 20 godina, pogledajte kako danas izgledaju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 +27 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene