ma je li ovo stvarno bilo?

Zbog skandala s Kate Middleton svi su se opet prisjetili velike Photoshop greške španjolske kraljevske obitelji, evo kako su oni svoj potez objasnili!

Božićna čestitka španjolske kraljevske obitelji 2005. Božićna čestitka španjolske kraljevske obitelji 2005. Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Božićna čestitka španjolske kraljevske obitelji 2005. Kate Middleton s djecom Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton +21 Kate Middleton Galerija

O Photoshop failu Kate Middleton ne prestaje se pričati, no ovakve grešeke radili su i drugi.

Kate Middleton ovih je dana tema medija jer je napravila pravi fijasko fotografijom za Majčin dan koja je kasnije uklonjena zbog loše napravljenog Photoshopa.

No, Kate nije jedina koja je objavila i ne tako loše uređenu fotografiju naspram ove u nastavku.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Zanimljivosti Posljednja objava kraljevske obitelji unijela nemir među obožavateljima, skrivaju li pravo stanje Kate Middleton?

Božićna čestitka koju je objavila španjolska kraljevska obitelj ponovno je došla u medije. Fotografija, koja je snimljena 2005. godine, prikazuje tadašnje vladare i njihovu unučad.

Na obiteljskom portretu, kralj Juan Carlos, koji je abdicirao u lipnju 2014., sjedi na crvenoj sofi pored svoje supruge kraljice Sofije, koja drži njihovu unuku, princezu Leonor.

Ispred sofe, drugi unuci kraljevskog para, Felipe, Victoria Eugenia, Miguel, Juan, Irene i Pablo, sjede na jastučiću od zelenog baršuna.

Međutim, kraljevski promatrači u to su vrijeme prvo primijetili da s nogom kralja na fotografiji nešto ne valja, a onda su shvatili da su i dječica čudno postavljena.

To je potaknulo glasnogovornika palače da prizna da je za izradu slike korišten softver za uređivanje fotografija.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i kraljica Letiza Celebrity Lijepa kraljica Letizia ukrala pažnju na gala večeri za koju se posebno sredila, svi pogledi bili su uprti u nju!

Naime, obitelj nije imala nijednu fotografiju sve unučadi pa je tako palača polijepila njihove prijašnje pojedinačne fotografije na pozadinu za potrebe čestitke.

Glasnogovornik je rekao: ''To nije fotografija službenog događaja - to je samo napravljena slika koja se koristi kao božićna čestitka.''

Možete ju vidjeti u našoj galeriji.

U usporedbi s ovime, Kateina pogreška na njenoj fotografiji s djecom potpuno je neprimjetna, no svejedno uočljiva ako se ista malo bolje analizira.

Pogledaji ovo Kate Middleton s djecom Celebrity Britanci analiziraju prvu službenu fotografiju Kate Middleton otkako se povukla iz javnosti, jedan detalj nedostaje, a ovo se još komentira

Nakon drame koja je nastala, Kate se javno ispričala putem društvenih mreža jer je pretjerano uredila obiteljsku fotografiju, za koju su mnogi pomislili da je lažna pa su je čak i vodeće svjetske foto-agencije iz opreza povukle sa svojih stranica.

Dogodilo se to nakon niza teorija zavjera o njezinom zdravstvenom stanju poslije operacije abdomena kojoj se podvrgnula u siječnju i tek je nedavno viđena u javnosti, prvi put nakon Božića.

Jedina fotografija koja se brzo proširila društvenim mrežama natjerala je teoretičare zavjera da govore kako to ni nije Kate već njena dvojnica.

Poslije skandala s Photoshopom, Kate je viđena u automobilu pokraj supruga Williama ispred dvorca Windsor. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris - 8 Chuck Norris - 2 Chuck Norris - 1 Chuck Norris - 3 +23 Chuck Norris - 7 Celebrity Vjerovali ili ne, Chuck Norris ima 84 godine! Ovakvog ga pamtite, no već dugo on više tako ne izgleda

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević +28 Nives Ivanišević - 4 Celebrity Nives Ivanišević iznenadila je pratitelje drastičnom promjenom imidža, pomladila se za 10 godina: ''Kako predivna žena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene