malo se zapustio....

DiCaprio uživa na jahti u društvu ljepotice koja u badiću oduzima dah, a pogledajte kako on ovog ljeta izgleda bez majice

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Neelam Gill Neelam Gill Neelam Gill Leonardo DiCaprio - 1 Leonardo DiCaprio - 2 Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 2 Leonardo DiCaprio - 4 +16 Leonardo DiCaprio u Italiji - 3 Galerija

Leonardo DiCaprio snimljen je na jahti u društvu manekenke Neelam Gill, s kojom ovo ljeto provodi puno vremena.

Holivudski miljenik Leonardo DiCaprio (48) trenutno uživa u Italiji, koju obilazi jahtom.

Ovih dana paparazzi su ga ulovili kad se usidrio pokraj Sardinije. S njim na jahti bila je i manekenka Neelam Gill, za koju se nagađalo da je njegova nova djevojka, iako joj je 28 godina, a poznato je da DiCaprio voli mlađe od 25.

No ona je te glasine prekinula u startu.

"Samo da raščistimo sve glasine... Ja nisam nova ljubav Leonarda DiCaprija. Zapravo, ja sam u ozbiljnoj vezi s njegovim dobrim prijateljem, i to već nekoliko mjeseci. Jedini razlog zašto smo fotografirani zajedno je taj što sam bila tamo sa svojim partnerom. Nadam se da ovo razjašnjava sve lažne priče", napisala je Gill na Instagramu.

I dok njezine fotografije s odmora oduzimaju dah, čini se da se Leonardo ovo ljeto opet malo zapustio. Paparazzi su ga na jahti ulovili bez majice, a iako je bio i u goroj formi, brzo mu se vratila škembica, koju je uspio skinuti nakon prekida s 23 godine mlađom manekenkom Camillom Morrone.

Fotografije njegova puno većeg trbuha obišle su svijet i početkom prošle godine, kada je snimljen bez majice na odmoru u St. Bartsu, a kako je tada izgledao i kolika je razlika u odnosu na sada, pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 +26 Žanamari i Mario Perčić - 13 Celebrity Svi se pitaju gdje je nestao suprug Žanamari Perčić, jedan citat potaknuo je sumnje na probleme u braku

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 +15 Nives i Goran Ivanišević - 1 Celebrity Guštaju na jahti: Goran i Nives Ivanišević prepustili se nježnostima na odmoru sa sinčićem Oliverom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene