Ima se, može se!

Holivudski šarmer na odmor u susjedstvo stigao je u društvu novih ljepotica, a na luksuznu jahtu sletio je helikopterom

Leonardo DiCaprio u Italiji - 7 Leonardo DiCaprio u Italiji - 7 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio u Italiji - 3 Leonardo DiCaprio u Italiji - 4 Leonardo DiCaprio u Italiji - 2 Leonardo DiCaprio u Italiji - 1 Leonardo DiCaprio u Italiji - 5 Leonardo DiCaprio u Italiji - 6 Leonardo DiCaprio u Italiji - 8 Leonardo DiCaprio u Italiji - 1 Leonardo DiCaprio u Italiji - 2 Leonardo DiCaprio - 3 +20 Leonardo DiCaprio i Eden Polani Galerija

Leonardo DiCaprio odlučio je neko vrijeme provesti u susjednoj Italiji, a sa sobom je na jahtu poveo i nove mlađahne ljepotice, manekenku Neelan Gill i njezine prijateljice.

Holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio odlučio je svoje slobodno vrijeme provesti u susjednoj Italiji, a na plovidbu jahtom oko mjesta Forte dei Marni poveo je novo žensko društvo.

Paparazzi su na iskrcavanju uhvatili mlađahnu manekenku Neelan Gill i njezine prijateljice, a činilo se da dame uživaju u glumčevu prisustvu.

Kolikim bogatstvom Leonardo raspolaže pokazuje i činjenica da je na jahtu sletio i helikopter koji ih je prebacio s kopna na more.

Podsjetimo, DiCaprio je u posljednje vrijeme viđen u prisustvu brojnih mladih ljepotica, a već je otprije poznato da sve njegove djevojke imaju manje od 25 godina pa je glumac zbog toga jedno vrijeme bio i predmet ismijavanja.

Međutim, iako se svako malo šuška da ima novu ljubav, Leonardo, čini se, uživa u prisustvu raznih djevojaka i koristi slobodno vrijeme i novac koji posjeduje.

Posljednja djevojka s kojom je bio u ozbiljnijoj vezi bila je Camila Morrone.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina Josipa Čulina +3 Josipa Čulina Celebrity Udaje se Josipa Rimac, njezino je srce nakon razvoda osvojio bivši agent SOA-e, znaju se i detalji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 +19 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Nekad i sad Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene